(HAALARI, TAKKI JA ASUSTEET SAATU / DIDRIKSONS)

Aamulla, kun heräsin, maa oli valkoinen. Ohuen lumikuorrutuksen alla oli petollista mustaa jäätä, mutta vaaleampi ympäristö vaikutti mieleeni välittömästi. Aamu ei alkanutkaan stressillä ja ärsyttävien asioiden manailulla. Aamupäivällä aurinko astui esiin, ja tuntui, kun päässäni olisi hyrrännyt. Kaikki epätoivoiset asiat lähtien aikataulupaniikista päättyen isoihin terveysmörköihin painuivat taka-alalle. Mietin, kuinka pelottavan paljon ympäristö vaikuttaa yksilön olotilaan.

Mietin ystävälleni ääneen viime vuoden lopulla, etten ole vuosiin ollut syksyllä ja talvella näin maassa. Hän totesi, että ennen tähän vuodenaikaan oli valoa ja lunta, joka heijasti valoa ympärilleen. Siinä on tietysti hyvä pointti, mutta jotenkin en ollut ymmärtänyt, miten paljon se minuun vaikuttaa. Miten paljon ihanampi on leikkiä Nöpsyn kanssa lumisessa puistossa kuin mustassa loskasohjossa. Ja kyllä me leikimmekin!

Jos tahdot lukea blogini suosittuja talvipostauksia, tutustu näihin:

Talvikapselin asuja

Talven 2019 hurahdukset

Ensimmäistä kertaa hiihtämässä

Crocs vs. Sorel eli kumpi voitti?

Olin varma, että Polaar on suomalainen brändi

Luisteluhaaveita ja muuta pientä

Parasta tammikuussa

Kuin talvilomalla olisi

Laskettelulomalle, mutta minne?

Viileimmät asusteet rinnepäivään

Talviliikunnan lempeät vastalajit

Lumisen päivän asu

Talvesta selviää merinovillan avulla

Psst! Paras tapa väsyttää lapsi? Ehdottomasti pulkkamäki! :D