OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Törmään edelleen tilanteisiin, joissa joku valittaa, että neulepaita vain hiostaa talvella tai ettei pipo lämmitä. Niinhän se on, jos materiaali ja neulos ovat pielessä. Suurin silmukoin tehty pipo on kyllä söpö, mutta tiheä neulos ja mahdollisuus kääntää pipon reuna kaksinkerroin pelastavat korvat viimalta. Halpoja neuleita myydään jokaisessa vaateliikkeessä, mutta sataprosenttinen akryyli vain ritisee sähköisenä, nyppyyntyy heti ja hiostaa iholla. Tämä pienenä oppina minulle muutaman vuoden taakse, kun määrä korvasi laadun vaatekaapissa. En ole sekuntiakaan katunut investointiani Katri Niskasen merinovillapipoon ja siihen sopiviin lapasiin. Sama juttu tuon ökyhintaisen villakangastakin kanssa, vaikka merinovillapipo onkin takkia useammin käytössä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä kuvat otti Noora, jonka kanssa käväisimme eilen Ravintola Sipulissa IKEAn jouluillassa. Sain toiselta ystävältäni välitöntä palautetta puhelimeen, että on outoa olla näin innoissaan joulusta tähän aikaan vuodesta, mutta minä olen vasta aloittanut. En ole mitenkään seonnut, vaikka tein listan, mitä ostan kenellekin lahjaksi, enkä ole hullu, vaikka Joulupukki on tilattuna aatoksi vanhempieni luokse. Olemme joulun sekä siellä että mieheni äidin sekä siskojen perheiden luona. On kivaa, kun ympärillä on ihmisiä ja hälinää. Se on minulle olennainen osa joulutunnelmaa kaikkien ihanien äänien ja tuoksujen lisäksi. Joulu koostuu pienistä palasista.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki – Ted Baker

farkut – H&M

merinovillapipo ja lapaset – KATRI NISKANEN

kengät – H&M

Vielä olisi rämmittävä läpi tämän loskaisen perjantain ennen kuin on lauantai. Silloin entinen blogikotini Indiedays järjestää Bloggers’ Inspiration Day -tapahtuman bloggaajille ja valikoiduille yrityksille. Viimeksi kävin siellä koekuvauksissa ja pääsin Instrumentariumin kanssa Pariisiin bongailemaan katumuotia. Saa nähdä, tärppääkö tällä kerralla joku kiva kamppis. Ainakin aion ottaa kaiken ilon irti niiden ystävien näkemisestä, joihin ei kovin usein törmää. Minttu kutsui minut aivan blogiurani alussa blogiristeilyllä, minkä jälkeen lukijamääräni räjähtivät, joten oikeastaan olen elämäni velkaa tuolle sydämelliselle naiselle, jonka kanssa pääsen perjantaina juhlimaan.

Ei pidä myöskään unohtaa rakkaita blogikonkareitani eli Sallaa, Jonnaa, Veeraa ja Ninaa, jotka ovat pitäneet minut näiden vuosien aikana järjissäni vertaistuen avulla. En voisi olla kiitollisempi noista naisista. Huomenna pidetään hauskaa, tytöt! :)