OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi Joulupukki, minkä teit! Oltiin sovittu, ettei kukaan saa mitään kallista tänä jouluna. Avattuani lapsellisen lahjapaperin sisältä keltaisen Louis Vuitton -laatikon, naurahdin ääneen, miten hauska vitsi on kääriä luksuslaatikkoon jokin edullinen lahja. Metsään meni, sillä laatikossa oli uusi talvihuivini. Huivi on 89% villaa ja 11% silkkiä, joten tämän avulla pitäisi pysyä kaulan lämpimänä ja flunssan kaukana. Joulupukin kanssa pitää vähän vielä keskustella asioista, mutta ensin kiitän lahjastani ja etsin alennusmyynneistä pukille vastalahjan. Senkin tottelematon ryökäle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki – Ted Baker

huivi – Louis Vuitton

housut – Katri Niskanen

kengät – H&M

Lähdimme juuri ajelemaan kohti Lahtea, jossa vietetään toinen joulu Joulupukin mieheni suvun kanssa. Jouluna oli niin pimeää, synkkää ja sateista, että kadutti ihan tosissaan, ettemme ajelleen jouluksi miehen isän luokse Rovaniemelle. Vasta tänään, kun ulkona näytti taas talviselta, tuli se kunnon joulufiilis. Miten lumi voikin vaikuttaa noin paljon olotilaan? Jotakin se aurinkokin kai tekee pääkopalle, kun tekemättömät työt ja haudatut unelmat ärsyttävät heti paljon vähemmän. Oli ehkä paras idea ikinä ottaa mukillinen maitokahvia evääksi tälle ajomatkalle. Vaikka otsikon kanssa oli jumitus, tuntuu muuten, että teksti vaan soljuu itsestään näppimistölle.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekisi kamalasti mieli ostaa alennusmyynneistä Parikat. Sekä Noora että Veera tunnustivat tänään sortuneensa vaaleanpunaisen universumin painostukseen, joten ammattimaista valinta-apuakin olisi lähellä. Toisaalta olisin itsestäni ylpeä, jos en sortuisi alehoukutuksiin, koska en todellakaan tarvitse mitään. Alkoi muutenkin mietityttää, pitäisikö kehitellä pieni haaste ensi vuodella ja ostaa vain käytettyjä vaatteita sekä asusteita? Tottakai sukat, alusvaatteet ja sukkahousut saisi ostaa uusina, mutta jos muuten tekisi mieli shoppailla, pitäisi pysyttäytyä 2nd hand -kaupoissa. Äh, ehkä selaan Parikan ALE-osaston vielä kerran läpi. ;)