MAINOS / FOODIN

Meillä on tänäkin vuonna useampi joulukalenteri eri tarkoituksiin. Taktiikkani on hankkia kalentereita, joiden sisältöä ostaisin muutenkin. Siksi meillä on tänä vuonna mm. kahvijoulukalenteri ja kylpypommikalenteri. Meidän 3-luokkalaisen suosikki on kuitenkin Foodinin Paremmat Välipalat -joulukalenteri, sillä tuon ikäisellä on jo kuuden oppitunnin mittaisia koulupäivinä ja silloin tarvitaan mukaan välipalaa. Lapsi on hyvin tarkka välipaloistaan, joten otimme testiin Foodinin välipalakalenterin. Ja kyllä, avasimme kolme luukkua kalenterista ennakkoon marraskuun ensimmäisenä päivänä!

Joulukalenteri täynnä Suomessa valmistettuja herkkuja ja välipaloja

Paremmat välipalat -joulukalenteri kätkee sisälleen Suomessa valmistettuja proteiini- ja välipalapatukoita sekä maistuvia naposteltavia kuten kuivapaahdettuja ja maustettuja pähkinöitä. Mukana on myös ehkä enemmänkin herkkukategoriaan meneviä, raakasuklaalla ja vegaanisella valkosuklaalla kuorrutettuja pähkinöitä ja marjoja. Nam! Ilokseni huomasin sisällysluettelosta, että osa snäkseistä tulee olemaan suolaisia. Jos et muuten tahdo tietää enempää kalenterin sisällöstä, lopeta postauksen lukeminen tähän ja siirry suoraan ostoksille Foodinin nettisivuille.

Paremmat Välipalat -joulukalenteri sisältää toiveherkkuja

Piparkakkuraakasuklaalla kuorrutetut cashewpähkinät, mantelit ja rusinat nousivat viime vuoden Raakasuklaajoulukalenterin myötä hitiksi. Näitä toivottiin Foodinille myyntiin. Myös tämän vuoden kalenteri sisältää siksi “piparkakkuisia” välipaloja, mutta tuotteita voi toki ostaa myös yksittäin. Me maistelimme I Love Me -messuilla tuolla mausteseoksella maustettuja taateleita, joihin lapseni ihastui. Minun suosikkejani taas ovat lakritsijauhehuurretut taatelit. Ja arvaa mitä? Paljastan nyt, että niitä molempia tulee tästä kalenterista!

Avasimme kolme luukkua ennakkoon ja saimme saaliiksi lakritsitaateleita, karpalo-manteligranolapatukan ja rouskuvan merisuola-mantelipatukan. Merisuola saattaa kuulostaa hassulta, mutta mantelin ja tummansuklaan kanssa se sopii aivan törkeän hyvin. Tämä herkku oli kolmikosta vähiten lapsen makuhermoille sopiva, mutta se ei haitannut yhtään. Taisin itse tykätä tästä eniten. Ipana taas herkutteli makeilla taateleilla jouluisen lukuhetken aikana.

Osta Paremmat Välipalat -joulukalenteri Foodinin omilta sivuilta! 🥜