• kristallit – En edes osaa sanoa, mistä kaikki alkoi. Ensin sain aventuriinikasvorullan ja aloin etsiä tietoa sen kauniista kivimateriaalista. Ei, kun ensin tuli pieni kokoelma kiviä, joista pitäisi saada voimaa. Sitten googlettelin niitä ja lopulta ostin kristallikirjan. En ihan rehellisesti tiedä, mitä mieltä olen energioista, mutta kivet ovat valtavan kiinnostavia. Toisaalta harmittaa, miten ynseästi ihmiset suhtautuvat kiinnostukseni kohteeseen, kun en kuitenkaan ole korvaamassa mitään tärkeää lääkitystä ametistivedellä, vaan lähillä miettimässä itselleni keinoa tutkiskella sisintäsi hieman eri kulmasta.

kombucha – Himo tuohon simamaiseen, fermentoituun juomaan ei vaan laannu. Oikeastaan käännytän aktiivisesti lähipiiriäni kokeilemaan tuota ihanan hapokasta juomaa. Jos et ole vielä tutustunut siihen, tämä postaukseni on hyvä paikka aloittaa. Scobyja saa meiltä Töölöstä, jos sellaiselle on tarvetta! Valmiinakin juomaa löytyy kaupasta, jos sitä ei tahdo fermentoida itse kotona. Merkeistä suosittelen The Good Guys Kombuchaa.

kiitollisuuspäiväkirja – Kirjoitan iltaisin ylös asioita, joista olen kiitollinen, jotta kitisen vähemmän ja jotta arvostan enemmän sitä, mitä minulla on. Huomaan asenteeni muuttuneen yleisesti paremmaksi, mutta vielä on matkaa kuljettavana. Kiukuttelen edelleen aivan typeristä asioista ja sitä pitää vähentää, etten levitä tuota tunnetta ympärilleni.

Timberlandit – Vähän erilainen kohta listalla? Sekä matalat että korkeat Timberlandit ovat olleet runsaalla käytöllä ja ne ovat niin hyvät leveisiin lättänäjalkoihini, että on kumma, etten ole kehunut niitä aikaisemme näin samassa lauseessa. Kummatkin kengät voi bongata talvikapselipostauksestani. Ihana, kun kohta on jo aika koota kevätkapseli!

viherkasvit – Olohuoneen kaikki(!) ikkunalaudat ovat täynnä, joten on kai aika siirtyä ripustamaan kasveja katosta erilaisiin amppeleihin. Ensin pitäisi ostaa paria isoa ruukkua ja vaihtaa ainakin peikonlehti tilavampaan ruukkukotiin uuden mullan keskelle.

jooga – Hiihtolomaviikolla lenkkeilin pitkästä aikaa vähän enemmän, mutta siinä samalla jooga unohtui, kun yövyin muualla kuin kotona. Sen huomaa nyt kropassa! Kaikki se ihana vetreys, jonka olin saavuttanut edellisten viikkojen aikana, alkaa hiljalleen kadota ja nestekierto jotenkin hidastua. Tämä iltarutiini pitää palauttaa ja äkkiä. Pitäisi ehkä myös kirjoittaa virallinen tunnustuspostaus siitä, mitä pojan leluja käytän joogapalikoina. Meillä se luovuus kukkii ja kukoistaa! :D