Lasketteluloma polttelee nyt niin, ettei mitään järkeä. Kun ulkona on lähemmäs 20 astetta pakkasta ja aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta, tekee mieli olla koko ajan ulkona. Haluan pukeutua valkoisiin neuleisiin ja kaivaa esille kaiken, mikä millään tavalla liittyy talviurheiluun tai after ski -juttuihin. Talviurheilulajeista kirjoitin jo oman juttunsa, mutta nyt kaikki oheissälä jäi pimentoon. Tiedättehän, se täydellinen puolipooloneule ja juuri oikea huulivoide.

  • laskettelulasit ovat pakolliset, jos luontoäiti uhkailee yhtään haastavammalla säällä kuin sopivan valoisalla poutapäivällä. Omat Scottin lasini ovat jo reippaasti yli kymmenen vuotta vanhat. Jos nyt ostaisin uudet, ostaisin varmaankin nämä*.
  • hyvä huulirasva on sellainen, jota ei tarvitse lisäillä koko ajan. Parhaimmillaan huulet pysyvät kosteutettuina koko rinnepäivän. Nyt ne tahmaisimmat tökötit kehiin. Makealta mustikalta tuoksuva NIVEA esimerkiksi on täydellinen talvihuulivoide!
  • aurinkovoide kasvoille ei ole alkuunkaan huono idea. Oli vuodenaika mikä tahansa, UV-säteet tekevät tuhojaan, vaikka ei tuntuisi yhtään siltä. Pilvinen sääkään ei suojaa auringolta, niin hassulta kuin se saattaa kuulostaa. Aurinkovoidehuulirasvaa käytän huulten sijaan poskipäille. Nämä ACO-aurinkosuojavoiteet on saatu aikanaan blogin kautta.
  • välineurheilijan lisäksi olen ns. asusteurheilija. Tämä lasketteluaiheinen avaimenperä* on Karl Lagerfeldin mallistosta ja ihan pakollinen. Karl ja kissa laskettelusuksilla, kolahti vähän liian kovaa.
  • “se oikea” neule ei ole vitsi. Kuvittelepa itsesi jumalaiseen alppimajaan lämmittelemään pitkän laskettelupäivän jälkeen takkatulen eteen. Onko ylläsi vanha, kulahtanut huppari vai kuvan vitivalkoinen H&M:n palmikkoneule? I rest my case! :D

(*kaupallinen linkki)