Huomenta! Viikko sitten olin juuri palaillut Forssasta mökkireissulta. Heräsin siellä aikaisin, mutta aamu oli kiireetön. Brunssi nautiskeltiin pitkän kaavan mukaan enkä jaksanut meikata koko päivänä. Iho sai nauttia kirpeästä talvi-ilmasta ja tutustua rauhassa uuteen kosmetiikkasarjaan, jonka olin ottanut mökille mukaan tutustuakseni siihen nyt, kun edellinen kokeilujakso oli päättynyt.

  

Hiihtelin koko sunnuntain menemään rennoissa leggareissa, mukavassa neuletakissa ja paksuimmissa villasukissa, mitä käsiini sain. Hengailin vain tyttöjen kanssa ja tutustuin päivävoiteeseen, yövoiteeseen ja seerumiin, jotka merkki nimeltä Polaar oli minulle antanut testiin. Luulin ensin Polaar-merkkiä suomalaiseksi, kun tuotteiden nimissä vilahtelivat sanat “polar”, “Lapland”, “snow” ja “arctic”. Yllättäen sarja onkin ranskalainen!

Varsinkin makealta tuoksuva kasvoseerumi ja vaahtomainen, iholle lumen tavoin sulava päivävoide tuntuivat käytössä hyviltä. Yövoide oli tarpeisiini hieman ohut, mutta seerumin kanssa hyvä. Kaikki sarjan tuotteet on kehitetty herkälle pohjoismaalaiselle iholle. Ne on tehty suojaamaan sään vaihteluilta, mikä sopii hyvin tänne Suomeen. Seerumin pitäisi vähentää ihon punakkuutta, joten aion jatkossa taputella tätä poskilleni ennen päivävoidetta joka aamu.

Eräässä apteekkiverkkokaupassa kerrotaan, että tämä ihonhoitosarja hyödyntää pohjoisen luonnon antimia tuotteissa, mutta minulle tuli olo, että brändi on rakennettu täysin näiden meille suomalaisille tuttujen termien varaan. Ei siinä mitään vikaa ole, täältähän saa mielettömän hyviä raaka-aineita.

Polaar Eternal Snow -sarjan tuotteet sopivat herkälle, kuivalle ja vaativalle iholle, ne tuoksuvat hyvältä ja myös tuntuvat iholla miellyttäviltä. Ihastuin sarjaan kovasti, mutta olen niin hämmentynyt siitä, etteivät tuotteet ole Suomesta. Jos joku kiinnostui sarjasta, näitä myydään mm. Sokoksella ja apteekeissa, kannattaa käydä kokeilemassa.

 

Onneksi tämä työviikko on niin lyhyt, sillä tuntuu, etten ole vieläkään täysin terve ja pitäisi saada levättyä kunnolla. Suunnitelmissa on siis nukkua koko pitkä pääsiäisviikonloppu, niin tylsältä kuin se kuulostaakin. Meillä on perheessä vähän kökkö tilanne päällä, mutta toivotaan, että se menee pian ohi. Ei kai mikään vaiva ikuisesti kestä! :)