OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoitin vähän aikaa sitten, ettei minulla ole enää haaveita tai unelmia. En tietoisesti valehdellut, mutta ymmärsin myöhemmin olleeni väärässä. Haaveeni ovat aiempiin verrattuna niin pieniä, etten jotenkin laskenut niitä unelmiksi. Eräs näistä haaveistani on päästä luistelemaan, olen näköjään unelmoinut luistelemisesta myös viime vuoden helmikuussa. Mutta en kai luule itsestäni liikoja ja päädy tyrehdyttämään veristä nenääni kentän laidalle? Voiko tällaisen taidon unohtaa? Entä onko vieläkään mahdotonta oppia sirklaamaan taaksepäin, jos on joskus osannut tehdä sen eteenpäin? Kaikenlaista sitä voikin aikuinen ihminen jännittää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAluistimet

Ajattelin ensin typerästi, kun vähättelin omia, pieniä unelmiani. Eihän niitä kannata vähätellä. Pienet haaveet ovat helpompia toteuttaa kuin suuret, joten saisin olla onnellinen, että unelmoin arkisista asioista. Luistelureissun lisäksi haaveilen saavani kevääksi yrttiseinän keittiöömme. Omistan jo sellaisen, mutta en ole saanut sitä kasatuksi. Unelmoin myös liikuntaharrastuksesta, jonka myötä saisin omaa aikaa. Olen katsonut jotakin spinning-salille sijoittuvaa tv-sarjaa viime aikoina ja alkanut aktiivisesti kaivata hikoilemaan pyörän selkään. Näiden lisäksi toivoisin saavani kodin sisustuksen valmiiksi, ja vielä joskus, siis pitkän ajan päästä, tahtoisin oman kissan. Eräs haave, josta en loppuvuodesta ollut ihan varma, on nyt varmistunut, sillä meille tulee auto. Sitä odotellessa, sillä sen myötä saattaa muutama pienempi matkustushaave toteutua nopeammin kuin arvaankaan. Ainakin Rovaniemi kutsuu meitä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Eikö olekin hieno tuo työmaakoppi vanhempieni takapihalla? Koskahan sellaiset tulisivat muotiin puutarhan huutomerkkeinä? :D