• Terkkuja minilomalaisilta! Majoituimme viime yön Lohja Spa & Resortissa. Nöpsy ei ollut aiemmin käynyt kyseisessä paikassa kuin syömässä, mutta minä olin yöpynyt sekä rinne- että rantataloissa. Nyt otimme huoneen päätalosta, jotta alakerran kylpylään voisi kävellä nopeasti sisäkautta.
 • Pojan suosikeiksi nousivat lämminvesiallas, lastenallas liukumäellä ja “seikkailuallas”, jossa kävimme hierovien poreiden ja pienen vesiputouksen luona kuin seikkailijat konsanaan.
 • Rakastan kylpylöitä, joten jo ensimmäisen päivän iltana olin päästä varpaisiin rentoutunut ja hyväntuulinen. Aloitimme lomapäivän talon buffetilla, minkä jälkeen siirryimme kylpylään. Illan höpöttelimme peiton alla ja kuuntelimme Angry Birds -satuja.
 • Olen sen aikakauden kasvatti (eli lama-ajan lapsi), että hotellihuoneeni jääkaapista löytyy usein kotoa tuodut hätävaraleivät, pari banaania ja muuta pientä naposteltavaa, jotta yöllä ei tarvitse lähteä respaan, jos masu murisee.

 

 • Nukuimme kuin tukit huoneessamme, ja heräsimme aamulla pirteinä katsomaan aamupiirrettyjä. Niiden jälkeen aamiainen maistui ihan erityisen herkulliselta.
 • Lumisade alkoi heti aamusta ja jatkui tuntikausia. Lähdimme aamupalan jälkeen ulos nauttimaan valosta ja suojalumesta. Ulkoiluvaatteet kannattaa aina pakata lomallekin mukaan!
 • Nöpsy vuoroin konttasi, vuoroin ryömi ulkona. Onnellinen poika teki lumiukkoa ja -enkeleitä eikä olisi malttanut vielä tunninkaan jälkeen lähteä kanssani sisälle.
 • Nenänpäät kylminä palasimme sisälle ja veimme ulkovaatteet hotellihuoneeseemme kuivumaan. Kävimme ravintolassa juomassa munkkikahvit ja -kaakaot. Juttelimme siitä, miten hassua on, ettemme kumpikaan pidä hillomunkeista.

 • Otin kamerankin mukaan hotellilomalle, mutta en käyttänyt sitä kertaakaan. Sen sijaan napsin puhelimella mummulle ja siskolleni kuvia reissusta, niistä syntyi tämä postauskin näppärästi.
 • Kyllä ulkona on ihanaa! Aina, jos energiatasot uhkaavat nousta turhan paljon, lähdemme ulos. Se toimii 99-prosenttisen varmasti.
 • Tänään ennen lähtöämme tilasimme vielä kuuluisan pitsan puoliksi. Pitsat ovat niin hyviä tuolla, että kun vanhempani olivat lomalla Lohja Spa & Resortissa, isini oli käynyt kuulemma keittiössä kiittämässä kokkia.
 • LEGOlta saadut LEGO DOTS -rannekkeet pitivät meidät kiireisinä aina, kun hengailimme huoneessamme. Rannekkeen voi koristella oman mielen mukaan pienillä DOTS-palasilla, Nöpsy teki avaruusrannekkeen ja minä eläinrannekkeen. Jos tämä kolahtaa yhtään, tarkkaile Instagramiani lähipäivinä. Siellä on arvonta tulossa! :)

Vielä on muutama tunti(!) aikaa osallistua lahjakorttiarvontaan edellisessä postauksessa!