• Sis. Delin lohikulho, jossa nuudelit, kasvikset ja lohi yhdistyvät herkulliseksi lounaaksi. Chilikin on juuri sopivan tulista!
  • Modern Family 8. kausi. En muistanutkaan, kuinka suuri Phil-fani olen! Sen jälkeen olisi myös Grace & Frankien uusi kausi katsottavana.
  • Instagram-kokeiluni, jossa postaan vain puhelinkuvia. Kaikkien mieleen se ei ole, mutta tunnen itseni vähemmän huijariksi, kun en postaile sunnuntaina simäpussit räjähdyspisteessä joskus pari viikkoa aiemmin digikameralla otettuja, sataan kertaan muokattuja megabeibikuvia. Toisaalta moni on harmitellut, kun en enää vinkkaa Instassa uusista postauksista. Mitä mieltä olet?
  • Tänä vuonna lanseeratut työpaikan virkistysillat kerran kuussa. Varasin heti ensi kuun itselleni ja keksin poikien päiden menoksi villin suunnitelman. Vihjasin vaan, että kannattaa jättää kaljat kotiin, ettei tule ruumiita, mutta selvin päin on kivaa. (Nyt niitä pelottaa.)
  • Lumi, jota on vihdoin myös täällä Helsingissä. Pikkumies on aivan myyty ja minuakin valoisampi kaupunki ihastuttaa.
  • Se tavaran määrä, joka päätyy muuton yhteydessä myyntiin, roskiin tai kierrätykseen. Kuinka vapauttavaa onkaan sulloa vaatteita kassitolkulla pois! Ainakin 86-98 -senttisiä lastenvaatteita pitäisi myydä iso kasa pois jotakin kautta, omista vaatteistani suuri osa päätyi keräyslaatikkoon. Arvokkaammat myyn lähempänä kesää, kun ohuet huitulat ovat jälleen ajankohtaisia.
  • Lämpimät asusteet, jotka eivät ole enää liian kuumia, kuten Myssifarmilta saatu myssy ja Arctipsiltä saadut huopikkaat.
  • Itseni ylittäminen. Syön rohkeasti inhoamiani sitrushedelmiä, soitan urheasti tuntemattomille ihmisille ja opettelen hillitsemään itseni, vaikka tuntuu, että kipakkaan kommenttiin pitäisi vastata samalla mitalla.