Buukkasin heti helmikuun alkuun mökkireissun Sallan ja Jonnan kanssa. Ja kun sanon “buukkasin”, tarkoitan oikeasti, että kuukausien yrittämisen jälkeen löysimme ajankohdan, joka sopii meille kaikille. Tämä on täydellinen startti helmikuulle, jonka teema tulee olemaan hyvinvointi. Minimoin stressin ja ärsykkeet (vaikka maaliskuulle pitääkin valmistella ISO työjuttu) niin, että saan kehoni rauhoittumaan. Tähän asti mentiin vara-akulla ja jos siitä loppuu virta, päädytään kierrätysasemalle. Ei enää ole mistä ammentaa, joten nyt tarvitaan radikaaleja tekoja eikä mitään muminaa ja tyhjiä suunnitelmia.

Pieni tavoitteeni on vähentää stressiä, suuri tavoitteeni on estää työuupumus. Vähensin friikkutöitäni dramaattisesti alkuvuodesta ja jo se tuntuu ihanalta muutokselta. Ihan absurdia, ettei kalenterista löydy enää jokaiselle illalle jotakin kirjoitustehtävää, vaan voin oikeasti olla tekemättä mitään. Saunon, joogaan, katson telkkaria ja oikeasti keskustelen niiden ihmisten kanssa, jotka nukkuvat vieressäni. (Onneksi vain toisen hikivarpaat ovat öisin suussani.)

Jos yhtään tuntuu siltä, nappaa tästä idea ja tee lupaus paremmasta helmikuusta. Kerron pian lisää muista muutoksistani!