1. Kymmenen parasta salaattia. Tämä tuskin yllätti ketään, sillä tälläkin hetkellä, kun kirjoitan tätä listausta iltayhdeksältä keskiviikkona, kolme ihmistä lukee salaattipostausta. Linkittämällä tämän postauksen nyt uudelleen, se löytyy varmaankin Googlesta vielä ylempää, joten salaattipostaus taitaa olla blogini suosituin postaus ikinä.

2. Jumalainen leipäjuustosalaatti. Tämä on kuin edellisen postauksen spin off -postaus, sillä kymmenen parhaan salaatin joukossa on kuin onkin tämä leipäjuustosalaatti. Lukekaa nyt edes sitä uutta versiosta, jossa on kauniimmat kuvat kuin nuo Jyväskylässä yksiöni parvekkeella otetut?

3. 10 syytä ostaa tämä uimapuku. Viime kesän hitti oli uimapuku, joka on superimarteleva. Oli ihana lukea, miten moni uikkarin ostanut kiitti vinkistä jälkikäteen. Osa tilasi jopa toisen värivaihtoehdon vielä ensimmäisen jälkeen! Ylipäätään erilaiset listaukset tuntuvat olevan lukijoideni mieleen.

4. Piilevä luonnonkihara? Testaa onko sullakin! Curly Girlin ensimmäisessä aallossa (tietämättäni) surffanneena yllätyin silti siitä, miten paljon tätä postausta luetaan edelleen. Tämä oli se hetki, kun ymmärsin, että takkuinen ja sotkuinen hiustyyppini on sellainen, koska en ole tajunnut sitä kiharaksi enkä siis hoitanut oikein. Muutoskuva on kyllä ällistyttävä!

5. Sannan ruokakassi vs. Ruokaboksi. Saanko spoilata? Ruokaboksi tietenkin! Tilaan sitä omakustanteisesti edelleen. Lue toki postauksesta syyt sen paremmuuteen ja nappaa talteen koodi, jolla säästät peräti 20€ ensimmäisestä boksista.

6. Uusi tukkatyyli pikkurahalla. Hiusaiheiset postaukset ovat tykätyimpien joukossa reseptien ohella, ja kun hiusjuttuihin yhdistetään pieni budjetti, on hittipostaus syntynyt. Edelleen harmittaa, että Kesko lopetti yhteistyön kanssani muutama vuosi sitten, sillä näitä yhteistyöpostauksia luetaan edelleen koko ajan.

7. Mielessä lapsi numero kaksi. Kirjoitin tajunnanvirtaa siitä, miten en jaksaisi toista vauvavuotta ja aiheutin kommenttitulvan. On ihana lukea ajatuksianne, joten kiitos, kun osallistutte blogiini jättämällä kommentin edes kerran vuodessa.

8. Luumuhillo. Lyhyesti ja ytimekkäästä. Joskus jokin postaus tulee julkaistua täydelliseen aikaan ja siitä tulee supersuosittu. Niin kävi luumuhillolle, josta en melkein ensin edes postannut. Tai ehkä postausta linkiteltiin palstoilla, koska siinä on niin  nolo kuva minusta?

9. Viisi loppukesän ohjetta omenoista. Ruokateemalla jatketaan ja ajoitus on jälleen täydellinen! Olen ylpeä tästä postauksesta, sillä siitä puuttuvat “tylsät” perusreseptit ja sain jaettua oikeasti suosikkiohjeitani. Kokeile ainakin pitoja!

10. Curly Girl -metodi lapselle sopivana. Kiharajuttuja mahtuu listalle lisää, tällä kertaa aiheena ovat miedot tuotteet, joita voi käyttää lapsillekin, jos pikkuisen hiustyyppi sattuu olemaan kihartuva kuten Nöpsyllä.

11. Älä osta mitään -haaste alkaa. Ja loppui muuten aika nopeaan. Ei nimittäin mennyt putkeen tämä haaste. Totaalikieltäytyminen ei näköjään ole juttuni, vaan asteittain vähentämällä saavutan tavoitteeni paljon varmemmin asiassa kuin asiassa.

12. Ja hammaslääkäri sanoi, että… Mitä ihmettä tämä postaus tekee listalla? Ehkä arki kiinnostaa ja ehkä hammaslääkärikammoiset googlettivat tiensä tähän postaukseen pettyäkseen sen sisällöstä. Kerron postauksessa “yökiskotuomiostani” ja piikkikammosta. Jos et tahdo kuulla epäonnistuneesta puudutuksesta, älä lue tätä.

13. Lööppiketutus ja paluu kapselipukeutujaksi. Suurin osa minusta tehdyistä lehtijutuista on hyviä, muutamaa totaalifloppia laskematta. Hesarin NYT-liitteen kansikuvajuttu, puhun sinusta. Tässä jutussa on onneksi ollut tähtenä, sillä harhaanjohtavia lainauksia olisi mahtunut siinä tapauksessa juttuun enemmänkin.

14. Didriksons-vaatteet muodokkaille. Olipa kerran ongelma, johon löytyi ratkaisu. Jokainen päärynävartaloinen taitaa tietää, miltä tuntuu yrittää ahtautua talvitakkiin, jossa on toisen ihmisen verran tilaa olkapäissä, mutta joka kinnaa takamuksesta. Lue postaus ja ylläty iloisesti, sillä meille päärynöille löytyy sekä täydellinen, muotoiltu takki että kiristettävät housut. Myös tämän postauksen vihreä takki on Didriksonsin, tämän takin olen tosin ostanut itse.

15. 10 syytä vierailla Lohja Spa -kylpylähotellissa. Jälleen listaus, mutta tällä kertaa aiheena on hotelli, jossa käyn tasaisin väliajoin ystäväni Ninan (joka muuten otti tämän postauksen kuvat minusta) kanssa rentoutumassa. Tykkäämme kodikkaasta, retrohenkisestä paikasta, joka riisuu kaikki suorituspaineet pois ja hemmottelee kotiruualla ja elämyskylpylällä ihan jokaista solua.