Aamun suunnitelmani oli kyllä pukeutua värikkäästi ystävänpäivän kunniaksi, kun olin lähdössä kaupungille. Ylläni oli vaaleanpunainen villakangastakki ja pinkki laukku. Eteisen peili kuitenkin paljasti karun totuuden takin selkäosasta. Huonolaatuinen kangas oli nyppyyntynyt työreppuni alareunan kohdalta jo alle kymmenen käyttökerran aikana. Vaihdoin hattaratakin siis mustaan takkiin. Tätä olen käyttänyt vuosia ja nyppyjä olen poistanut tasan toisesta kainalosta ja niitäkin kerran. Takeissa on eroja.

Käsilaukkuja en käytä kuin muutaman kerran vuodessa nykyään. Töissä käytän aina reppua, sillä jo muutaman tunnin olkahihnan käyttö toisella olalla jumittaa leukani. En ymmärrä, miten nuorempana pystyin käyttämään käsilaukkuja päivittäin ilman mitään oireita! Nyt reppu on pakollinen osa arkityyliäni. Vuorottelen tummanharmaan Kånkenin ja tämän Globe Hopen repun kanssa. Tai no, ei ehkä voi puhua vuorottelusta, kun Globe Hope on mukanani 99% työpäivistäni.

  

Tänään jätin repun lepäämään ja pakkasin rahapussini sekä kamerani Kenzon laukkuuni ja lähdin kaupungille. Ehdin treffata Ninan, viedä hänelle yhden KEVIN.MURPHY-tuotteen kokeiltavaksi ja käydä yhdessä pressitapahtumassa. Kokonaisen hiihtolomaviikon sijaan otin nyt perjantain vapaaksi ja ensi viikolla lomailen kaikki päivät, paitsi maanantain. Silloin alkaa markkinointikampanja, josta olen niin hysteerinen, että tahdon olla paikalla valvomassa sen alkua. Vähän kuin tungin lapseni ensimmäisenä päiväkotipäivänä mukaan, vaikka hän olisi tasan selvinnyt ilman minua. Niin se oli vaan kivuttomampaa kaikille osapuolille.

Pojat saapuivat juuri kotiin ja aiomme syödä hiihtoloman kunniaksi Subwaysta suosikkileipämme. Nöpsyn leivässä on pelkkää tuoretta kurkkua ja majoneesia, minulla taas on tulinen steak&cheese, jota työkaverini kovasti pilkkaavat. Sanokoot mitä sanovat, minusta se on paras leipä. Nämä kuvat nappasin muuten Kivikirkon päällä. Siinä, missä Pikkuparlamentin vieressä saa kuvata asukuvia rauhassa aamulla, Kivikirkon päällä on rauhallista kellon kahden aikaan. Heitä bloggaaja johonkin kaupunkiin, niin hän osaa pian kertoa, missä on hiljaista mihinkin aikaan! :D

Mitä ystävänpäiväsuunnitelmia teillä on tälle illalle? Jotakin jännittävämpää kuin meidän Subway-mätöt?