Olen koukuttunut testaamaan erilaisia pyykinpesuaineita ja listasin nyt suosikkejani tänne blogiin asti. Mummi ja minä -sarjaa olen käyttänyt vuosia. Hämmennyn aina, kun brändi vaihtaa ulkoasua, sillä sitä tuntuu tapahtuvan aika usein. Tämä taitaa olla kolmas tai jopa neljäs ulkoasu. Pesuaine, joka tuoksuu polkkakarkilta, on jokaisen jouluttajan unelma eli kannattaa todellakin testata tätä. Samasta tuoksusta löytyy siivoussuihkeita ja tiskipesuainettakin. Niin, ja pyykkietikkaa. Harmittaa, ettei lakritsipommi-tuoksua löydy enää, sillä se oli maailman ihanin!

Vegaaninen Ole Hyvä -merkin hienopesuaine tuoksuu appelsiinilta. Tämän tuoksu tarttuu kaikista voimakkaimmin pyykkiin, joten tämä ei sovi tuoksuherkille. Sarja ei ole minulle ennestään tuttu, vaan nappasin tämän kokeiluun, kun tilasin tuttuja tuotteita lisää varastoon. Pesutulos oli tässä hyvä, joten saatan ostaa tätä uudelleenkin, kun pullo loppuu. Tästä tuotesarjasta taidan tosin ostaa seuraavaksi tätä konetiskijauhetta kokeiluun, tässä on tuoksuna sitruunaruoho.

Nöpsyn suosikki on Attituden päärynäntuoksuinen pyykinpesuaine. Tätä meillä on käytetty jo useampi vuosi. Tämä on hypoallergeenista, ja tuoksu ei juurikaan tartu vaatteisiin. Tuoksu on aivan ihana, joten minua ei kyllä haittaisi tuoksun tarttuminen, mutta ymmärrän hyvin, etteivät kaikki ole samaa mieltä. Pullo on ihana iso, siitä annan vielä lisää plussapisteitä! Jos jostakin pitää antaa miinusta, sitä tulee ehkä siitä, ettei merkki ole kotimainen, vaan Kanadasta.

Näiden kolmen lisäksi Probiotic Craftin pyykinpesuaine on tykkäyslistallani. Sitä olen kuluttanut jo kaksi isoa pulloa, vaikka tutustuin merkkiin vasta elokuussa. Idan blogista voit lukea lisää tuosta probiootteihin perustuvasta sarjasta. Tästä sarjasta tykkään siksi, että hajusteettoman pesuaineen voi hajustaa omalla suosikkituoksulla. Niitä on neljä erilaista, joista valita. Ilman lisättyä tuoksua pesuaine tuoksuu minulta todella paljon Atopik-ihonhoitosarjan tuotteilta eli miedolta ja miellyttävältä.

Osaatko nimetä suosikkipyykinpesuaineesi? Onko se sattumalta jokin näistä suosikeistani? :)