TUOTTEET SAATU / BYBI

Englantilainen Bybi, joka valmistaa vegaanista luonnonkosmetiikkaa, on vilahdellut blogissani aikaisemminkin. Muistat ehkä Bybin Swipe Clean -öljyputsarin tästä postauksesta? Tai sitten olet joutunut kasvoöljy- ja seerumihehkutukseni uhriksi Instagramissa. Bybin kuuluisissa Boostereissa on vain yhtä tai kahta vaikuttavaa ainesosaa sen sijaan, että pullosta löytyisi cocktail, jossa useat aineet täydentävät toisiaan. Kaikkia näitä öljyjä voi käyttää kosteusvoiteen alla tai siihen sekoitettuna. Suosikkikosteusvoiteeni seerumien kanssa käytettäväksi löytyy tästä postauksesta.Blueberry Booster (100% mustikansiemenöljy) sisältää antioksidanttista beetakaroteenia. Lisäksi siinä on omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja. Boosteria markkinoidaan sen erityiskyvyllä suojata ihoa HEV-valon eli sinisen valon (eli älypuhelimesi, jonka ruutua saatat nytkin tuijottaa) haittavaikutuksia vastaan.  Yleisesti kerrotaan, että antioksidanttipitoiset tuotteet auttavat suojautumaan sinisen valon haitoilta, mutta mitään tutkimusta Bybi ei tästä suojaominaisuudesta ole ainakaan tietääkseni teettänyt. Ehkä tämä suoja viittaa vain korkeaan antioksidanttipitoisuuteen? Joka tapauksessa käytän tätä uskollisesti.

Strawberry Booster (100% mansikansiemenöljy) on vähiten suosikkini. Moni sanoo tämän tuoksuvan tuoreilta mansikoilta, mutta minusta haju on enemmänkin sellainen loppukesästä torilta ostettu viiden kilon mansikkalaatikko, joka on seissyt auringossa kaksi viikkoa. Öljy saa minulta kuitenkin kiitosta kaikesta muusta, paitsi tuoksustaan. Se on valmistettu mehuteollisuuden ylijäämästä, sisältää mm. E-vitamiinia ja antioksidantteja ja mukana on myös omega-rasvahappoja. Iholla tämä tuntuu aivan ihanalta, varsinkin pakkassäällä.

CBD Booster (hamppuöljy + cannabidioli) on Bybin ehkäpä puhutuin tuote sen supertrendikkään ainesosan ansiosta. CBD eli cannabidioli on kannabis-kasvista saatava vaikuttava aine, jolla on lukuisia positiviisia vaikutuksia erilaisiin iho-ongelmiin. Ainesosa ei kuitenkaan ole sama kuin kannabiksen päihdyttävä ainesosa! Öljy sisältää omega-3-, -6- ja -9-rasvahappoja, ja sitä suositellaan mm. atooppiselle iholle. Tätä tiputan aamuisin pisarat poikani käsiin, sillä päiväkodin saippua ja talvinen sää yhdessä saavat yleensä raukan herkän ihon hilseilemään. Tästä en luovu enää.

Bakuchiol Booster (99 % skvalaani + 1 % bakuchioli) sopii minulle erityisen hyvin, koska tämä ennaltaehkäisee pigmenttiläiskiä, joita geenini minulle povaavat rankalla kädellä. Skvalaani  edistää solujen uusiutumista ja korjaa tehokkaasti ihovaurioita. Trendiainesosa bakuchioli taas on luonnollinen korvike retinolille, sillä se vauhdittaa kollageenin tuotantoa, mutta oikeasta retinolista poiketen tämän kanssa voi käyttää mitä tuotteita tahansa eikä tämä ole niin ärsyttävä iholle. Tämä on siis huolettomampi valinta, jos tahtoo tehokkaan anti age -tuotteen. Koostumus on mukavan ohut ja imeytyy hetkessä.

Parasta on se, että nämä maksavat 17,90€-24,90€, vaikka tehon puolesta hinta voisi olla nelinkertainen! Mikä näistä kiinnostaisi eniten? :)