Pöllin Karkin blogista postausidean listata kivoja juttuja alle kympillä. Olisihan se mukava listata satoja euroja maksavia unelmia, joihin ei itselläkään ole varaa, mutta tällainen edullisten, kivojen juttujen lista voisi olla hyödyllisempi meille molemmille. Olen lisännyt listalle juttuja jo parin viikon varrella sitä mukaa, kun niihin olen törmännyt. Pyörittelen jo mielessäni samanlaista postausta alle 15€ maksavista kivoista jutuista (kuten kuvissa vilahtava 9-vuotiaan bisnesnaisen tekemä Hattarahyyppä-avainauha), mutta aloitetaan nyt kuitenkin näistä kympin kivoista. Toivottavasti listalta löytyy inspiroivia juttuja!

  • Kymppi Laku kerrosmämmi muutti ihan jees -mielipiteeni mämmistä riemunkiljahduksiksi. Pikimusta, tahmainen lakukerros mämmin päällä on vaan niin herkullinen elämys vaniljakastikkeen kanssa, että tätä on pakko kokeilla.
  • kuivatut mangoviipaleet ja nimenomaan Seeberger-merkiltä. En ole mitenkään kovin innoissani kuivatuista hedelmistä, mutta avomieheni tuotua minulle näitä mangoja joskus välipalaksi, jäin koukkuun välittömästi. Nämä ovat tarpeeksi mehukkaita eivätkä liian kuivia.
  • työpaikallani kirjakustantamossa opin, että Outlet-kategoria ei ole kirjojen kaatopaikka, vaan siellä on todella hyviä kirjoja usein jopa alle 5€ hintaan. Edullisia kirjoja (mm. Ilkka Remes, Lisa Jewell ja Sophie Kinsella) ja pääset penkomaan täällä.
  • kauratyyny, joka on lohduttajista paras kuukautiskipujen aikana. Tokihan kylmägeeli tai jopa chilivoide auttaisi, mutta lämmin kauratyyny muistuttaa enemmän lämmintä halausta.
  • aletuotteet mun kirppikseltä. Odd Mollyt, Vimmat ja muut ovat hieman kalliimpia, mutta moni tuote maksaa enää muutamia euroja. Tarjolla on sekä lapsille että aikuisille ostettavaa.
  • Roots Helsingin Roots Rookie -kokeilukortilla yhden joogatunnin hinnaksi tulee tasan kymppi. Kolmen kerran kortti on voimassa kuukauden ja sillä saa kolme testikertaa, jos ei ole aiemmin ollut jäsenenä.

Onko jotakin lisättävää listaan? 😍