Tämä supertehokas käsien peseminen ei tee hyvää iholleni eikä kynsinauhoilleni, vaikkakin se pitää minut terveenä. Siksi kauppareissulla eksyin Essence-osastolle etsimään tuttua hoitokynää. Sillä sivellään ensin kynsinauhat ja hetken kuluttua, kun öljy on vaikuttanut, kynsinauhat työnnellään “taakse”. Kynän nimessä viitataan hassusti kynsinauhojen poistamiseen, mutta tämä ei siis ole samaa touhua kuin mitä kosmetologit joskus tekevät oikeasti poistaessaan kynsinauhat. Toimii ja hyvin!

Essencen osastolla oli pieni boksi, josta sai ottaa ilmaisen siemenpussin. Pussissa on eri kukkien siemeniä, ja pussin päällä olevassa kuvassa näytetään, millaisen lopputuloksen voi saavuttaa kylvämällä siemenet. Olen jo viikkoja puhunut äidilleni, miten upeaa olisi ensi kesäksi puutarhuroida kukkameri vanhempieni takapihalle. Tuo näytepussin kukkakuva inspiroi jatkamaan idean suunnittelua, mutta myös etsimään blogistani vanhoja, kukkia sisältäviä postauksia. Tässä teillekin värikästä kukkaenergiaa!

Kuvat otettu seuraavista postauksista:

Opas täydelliseen juhannukseen

Linssisyrjähypyn jälkeen

Pikaliimailun peruskurssi

Madaran 40% alennuspäivä

Laventelipelto ja tunteellinen päivä

(SPOILER! Aika kaukana laventelista tuo kukka! :D)