Sarja, joka on kesken: YOU-sarjasta ilmestyi joulukuussa 2. tuotantokausi Netflixiin. Ensimmäisellä kaudella keskityttiin kieroon rakkaustarinaan, joka alkaa siitä, että mies alkaa stalkata ihastuksensa kohdetta. En tahdo paljastaa liikaa juonesta, mutta totean, että Gossip Girlin “Lonely Boy” ei ole enää entisensä tämän sarjan jälkeen.

Kirja, jota luen: Sain päätökseen Anna minun olla -kirjan. Se on kirjoittanut Claire Mackintosh, jonka mielikuvitusta todella kadehdin. Nyt aloitin hieman keveämmän kirjan, sillä kesken on Kohta voi vähän kirpaista. Nuoren lääkärin kaunistelemattomat päiväkirjat itkettävät ja naurattavat, sillä kommelluksia riittää. Ja muuten, kun puhun lukemisesta, tarkoitan kuuntelemista. Niska-hartiaseutuni ei kestä kirjojen lukemista enää.

Tämän hetken lempiruoka: Jouluna tuli vietettyä aikaa maalla, joten sushia tuli kova ikävä. Silti ensimmäinen ruoka, jonka Woltilla tilasin, oli hampurilainen Beyond Meat -pihvillä. Ylipäätään lempiruoka taitaa ruuhkavuosien keskellä olla se, jonka on valmistanut joku muu, kuin minä itse.

Paras peli: Olen aina ollut PlayStation-tyttö, joten Sega ja Nintendo eivät ole tuttuja. Nyt kuitenkin Sonic on lumonnut minut, ja pelaan tabletilla Sonic Dashia lähes päivittäin muutaman “juoksun” verran. Nöpsy taas on ihastunut Ninjago-peliin, jota hän pelaa isänsä kanssa pleikkarilla.

Hedelmäihastus: Persimon! Myös Sharon-nimellä tunnettu, vähän tomaattia ulkoisesti muistuttava hedelmä on maultaan todella makea ja jotenkin vaniljainen. En vielä ole kokeillut näitä salaateissa, mutta ajattelin tehdä sen heti, kun kyllästyn syömään persimoneja sellaisinaan.

Tuoteihastus: Hernekasvimaito on tähän ainoa oikea vastaus! Insta-seuraajani saattavat jo tietää, että siirryin Sproudin hernekasvimaitoklaaniin. Herneellä on pienehkö hiilijalanjälki, ja Barista-versio vaahdottuu todella kivasti, joten paluuta ei taida olla. Kauranrakastajille on sen verran hyviä uutisia, että tässäkin kasvimaidossa on kauraöljyä, vaikka proteiini tuleekin herneestä.

Kahvihimotukset: Lakkakahvi!  Jouluna Nespressolla oli koko valikoima 15% alessa, joten tilasin lisää kofeiinittomia kapseleita, mutta myös lakkakahvia ison kasan. En kestä, ettei sitä saa enää kohta! Kuulostaa oudolta, mutta maku on aivan ihana eikä yhtään liian makea.

Elokuvasuositus: Joko näit Yesterdayn? Sen idea on, että koko maailma unohtaa yhtäkkiä The Beatles -yhtyeen. Nuori muusikko, joka jostakin syystä muistaa tuotannon, käyttää tilaisuutta hyväkseen ja esittää biisejä ominaan. Yllättäen ne saavat megasuosion, mutta tietääkö joku nuoren miehen salaisuuden? Tämä, jos mikä, on hyvänmielenelokuva!

Yllättävä päätös: En tehnyt vuodenvaihteessa vuosikatsausta blogiini lainkaan. Se on ollut minulle tärkeä perinne, mutta viime vuosi ja varsinkin sen loppupuolisko oli niin raskas, etten tahdo palata enää niihin aikoihin. Kun asiat selviävät, saatan kirjoittaa aiheesta postauksen, mutta tässä vaiheessa kärvistelen vielä ja pidän kaiken ahdistuksen sisälläni. Aikaisempien vuosien katsaukset ovat luettavissa täällä.

Parasta talvessa: Missä TALVESSA?! Mieleni on jo niin keväässä, että käytin eilen farkkuja, joiden polvet on kulutettu rikki. Siis tammikuussa. :(

Huipuinta arjessa: Pojalla oli ollut ikävä päiväkotiin, joten hoidon jatkuminen tuntui kivalta.  Tietysti myös uusin Ruokaboksi on huippu! Sieltä tuli Pollo Limonellosta kasvisversio, jonka kokeilemista viikonloppuna odotan kovasti. Jos tämä konsepti ei ole tuttu, voit lukea kokemuksia tästä postauksesta.

Ihanin ihonhoitotuote: Yleisesti ottaen kaikki KORA Organics -tuotteet ovat edelleen sydäntäni lähellä. Blogin kautta tulee eri merkkien ihonhoitotuotteita testiin, mutta ostan silti KORA-tuotteita omalla rahalla. Erityisesti kurkumanaamio ja yönaamio ovat tällä hetkellä tehokäytössä, sillä ihoni on inhassa kunnossa joulun suklaamättöjen jäljiltä. Taitaa olla ryhtiliikkeen aika ja isolla kädellä. Voisiko joku syödä kaapista loput suklaat pois, jotta ne eivät huutele öisin nimeäni? Kiitos! :D

(kuvat: Nina)