Ostin Tampereen rautatieasemalta kerran mukaani leipäjuustosalaatin. Ihastuin siihen niin rankasti, että jäljensin salaatin heti kotona. Tässä siis ohje jumalaisen herkulliseen salaattiin. Alkuperäisessä versiossa oli vielä lisäksi mustikoita ja passionhedelmää, joten jos niitä on saatavilla, lisätkää ihmeessä sekaan.:)

juustosalaatti

Jumalainen leipäjuustosalaatti

Salaatti:

leipäjuustoa

cantaloupemelonia

punasipulia

salaattia (villirucola ja lollo rosso)

cashewpähkinöitä

tomaattia

Kastike:

oliiviöljyä

balsamiviinietikkaa

Revi salaatti. Paloittele meloni ja tomaatit mukaan. Leikkaa punasipulista renkaita ja ripottele ne sekä pähkinät salaattiin. Leikkaa leipäjuustosta paloja, tai jos tahdot välttämättä lisää tiskiä, leikkaa söpöjä paloja pienellä piparimuotilla.

maailman paras salaatti

Kastikkeeksi lorautetaan reilusti oliiviöljyä ja maun mukaan balsamiviinietikkaa. Taivaallinen salaatinkastike!

namisalaatti