KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ K-RUOAN KANSSA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksy saapuu ja hiukset alkavat tuntua tylsiltä. Kuulostaako tutulta? Tavoitteenani olisi kasvattaa hiukseni niin, että niissä ei olisi lainkaan hiusväriä, vaan hiusten koko mitta olisi ihastuttavaa maantienharmaata. Jippohan on siinä, että kun keinotekoinen väri on poissa, oma hiusväri alkaa näyttää kivalta eikä enää haalealta. Kasvatusprojekti on jo pitkällä, mutta välillä tulee kausia, kun kyllästyttää ihan tosissaan. Uusin piristyskeino hiuksiin oli ottaa vaaleita balayage-raitoja latvoihin niin, että värjäytin vain sen osan hiuksista, joissa oli jo väriä. Näin tyvi sai edelleen kasvaa rauhassa.

Kokonaan tai osittain vaalennetussa tukassa on se hyvä puoli, että värinaamiot ja muut suoravärit tarttuvat siihen helposti. Olen käyttänyt värinaamioita paljon silloin, kun hiukseni olivat punaiset, sillä punainen väri kuluu kaikista pahiten ja sen ylläpito vaatii jatkuvaa panostusta. Sävyttävillä hiusnaamioilla voi myös hämätä tyvikasvua. Tätä harrastin silloin, kun hiukseni olivat kokonaan tummanruskeat. Tällä hetkellä kikkailen värjäämällä vaaleita latvojani ja apunani on Pirkka Color Mask -värinaamioita monissa eri sävyissä. Tässäpä muutama helppo ”resepti” värinaamiokikkailuun.

   pirkka color maskOLYMPUS DIGITAL CAMERA

PUNERTAVA RUSKATUKKA

1/3 Pirkka Color Mask sävyssä strawberry
1/3 Pirkka Color Mask sävyssä frozen
1/3 hoitoaine (mikä tahansa)

Vinkki! Sävy frozen on hyvä korvaamaan hopeashampoon, sillä se taittaa keltaisuutta tai pitää platinatukan edelleen platinaisena.

 ruskeat hiuksetOLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUURTEISET SUKLAAKUTRIT

2/3 Pirkka Color Mask sävyssä brownie
1/3 Pirkka Color Mask sävyssä champagne

Vinkki! Jos ruskeasta väristä tahtoo enemmän mahonkisen, voi värinaamion sävyistä champagnen korvata strawberryllä.

pinkit hiuksetOLYMPUS DIGITAL CAMERA

POPPARIHIUKSET

Pirkka Color Mask sävyssä lollipop

Vinkki! Kun hiusväri on kirkas, kannattaa sitä vahvistaa jokaisen hiustenpesun yhteydessä, jotta lopputulos on tasainen.

Huomasittekin jo ehkä, että värinaamioita voi joko käyttää sellaisenaan, laimentaa hoitoaineella vaaleamman lopputuloksen saamiseksi tai jopa sekoitella eri sävyjä keskenään. Näin saa itselleen juuri oikean sävyn eikä vain jotakin sinne päin. Näillä onnistuu niin kirkas shokkiväri kuin haalea pastellisävykin, vaikka en kaikkia vaihtoehtoja nyt ehtinyt kokeilla ja kuvata tänne. Naamio levitetään kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia. Minä levitän naamion aina kosteisiin hiuksiin, sillä silloin naamio on helpompi saada levitettyä tasaisesti eikä lopputulos ole läikikäs. Pirkka Color Mask pääsee korkeimmalle sijalle värinaamiolistauksessa tuoksunsa ansiosta, sillä olen kokeillut monien merkkien värinaamioita ja tässä tuoksu on ihanan mansikkainen. Sävyjen luvataan kestävän 6-8 pesua.

Mikä tukkatyyleistä miellytti eniten? :)