Ei lahjoja, kiitos! Se on ollut tämän vuoden mottoni, jota olen viljellyt ympärilleni. Ostin itsekin vain muutaman lahjan ja suurin osa on tänäkin vuonna 2ndhand-osastolta. Nooran kanssa vaihdoimme jo viime vuonna kierrätyslahjat, videon näkee edelleen täältä. Tänä vuonna tehtävänanto on sama ja onnistuinpa löytämään ystävälleni lahjan, jossa on vielä laputkin kiinni. Toivottavasti se sopii uudelle omistajalleen. Ainakin merkin pitäisi olla ihan napakymppi.

Tästä pohjustuksesta pääsen omaan joululahjaani. En toivo lahjoja muilta, koska olen sen verran hankala, että omistan jo kaikkea mahdollista blogin ansiosta enkä halua olla ihmisille taakka, jolle pitää periaatteesta keksiä jotakin. Äitini onnistui silti tämän vuoden lahjassa mielettömän hyvin, sillä Crocsin talvikenkämalli, jota ei enää valmisteta, on ollut viime talvesta asti metsästyslistallani ja nyt sain äidiltä lahjaksi vain kaksi kertaa käytetyt kengät. Voin vihdoin heivata ne kamalat, superjäykät Sorelit myyntiin. Ei haittaa yhtään, että sain lahjan jo ennakkoon, sillä viime päivien pakkasilla kengät ovat olleet korvaamattomat.

Mutta nyt pitää ehkä tunnustaa, että rikoin itse omaa sääntöäni ja ostin itselleni lahjan. Magicpoks-Mari myi Instagramissaan pois punaista Rebecca Minkoff -laukkuaan, mikä aiheutti sisälläni välittömän sekoamisen. Laitoin Marille heti viestin, että tämä laukku huutaa nimeäni ja seuraavalla viikolla laukku oli minun. Onneksi olin nopea, sillä laukkua himoitsi kuulemma moni muukin minun jälkeeni. Sen punainen väri on herkullinen, mutta tupsun taidan heivata pois, vaikka niitä yleisesti rakastankin. En vaan tiedä, tykkäänkö tupsusta tässä laukussa. Metalliset yksityiskohdat ovat laukussa kullansävyiset eli kokonaisuus on jotenkin aivan ihana – tupsulla tai ilman.

Oletko sortunut ostamaan itsellesi joululahjaa? Tunnusta heti! :D

(kuvat: Nina / Tunnetila-blogi)