Kannatti ryhdistäytyä tiistaina töiden jälkeen! Yleensä skippaan suosiolla iltatapahtumat, mutta kun kutsussa mainitaan yllätysesiintyjä ja edellispäivänä on lukenut, että brändin uuden tuotteen keulakuva on Antti Tuisku, ei auta kuin lähteä bileisiin. Viimeksi jäädyin täysin kätellessäni Anttia intiimissä yksityistilaisuudessa, nyt otin härskisti herran kanssa selfien.

Käytän työlaukkuna reppua, joten nautin aina, kun saan syyn vaihtaa repun pikkulaukkuun. Illan käsilaukkuna oli BeWoodenilta saatu Lux Clutch -kirjekuorilaukku. Sen sivut ovat puuta(!) ja muuten se on vaaleaa nahkaa. Laukkuun mahtui hyvin Huawei-lainapuhelin, kiiltohuulipuna, kotiavaimet ja pieni rahapussi. Vaikka laukku on aika eleetön, muutamakin bloggaajatuttu huokaisi ihastuneena, kun huomasi puiset päädyt. Ne tuovat laukkuun juuri sopivan loppusilauksen.

Laukkua lukuun ottamatta olin pukeutunut mustiin. Tuo toppi näkyi kai viimeksi blogissani vuonna 2012, kun olin juuri saanut sen jostakin Kiina-kaupasta. Enää en niitä tue, mutta käytän kyllä toppia. Välillä on ristiriitaistakin käyttää tuotteita yrityksiltä, joita ei (enää) tahdo mainostaa, mutta kun itse tuotteesta tykkää. Kiina-kauppoja välttelen niiden epämääräisyyden vuoksi, mutta kieltämättä tässä kymmenen vuoden aikana on mennyt sukset ristiin parinkin brändin kanssa eri syistä.

Joskus tekisi mieli poistaa vanhoja postauksia, mutta en tiedä, onko siinä sitten mitään järkeä. Aina se ei edes ole mahdollista, jos sopimuksessa lukee, että teksti on oltava löydettävissä vähintään vuoden ajan. Kunpa voisi tietää etukäteen, keiden kanssa yhteistyö sujuu ja keiden ei.

Ilta oli aivan ihana ja seura samoin. Siis Antin lisäksi. Lähdin juhlimaan Huawein uutta Nova 3 -älypuhelinta Ninan kanssa. Puhelimessa on mieletön värivalikoima ja huippukamera. Hinta ei silti ole tonnia, vaan suositushinta on suunnilleen 450 euroa. Kuvia napsin lähinnä Instan storyihin, sillä Antti sekoitti pääni jotenkin ihan täysin ja pulputin vaan hermostuneena tapahtumassa sen sijaan, että olisin dokumentoinut sitä. Onneksi muistin edes testailla uutuuspuhelinta vähän.

Nina nappasi minusta nämä asukuvat ennen juhlia, edellisistä on jo aivan liian pitkä aika. Viimeisen viikon sisään sekä kamerani että läppärini alkoivat temppuilla. Kameran sain kuntoon, mutta läppäri on mennyttä ja kävin eilen ostamassa Verkkokaupasta uuden koneen, joten josko sitä saisi kohta kaikki luonnoksissa odottelevat postaukset julkisiksi. Miksi kaikki tekniikka temppuilee aina samaan aikaan? :D