REPPU SAATU / GLOBE HOPE

Olen tehnyt Globe Hopen kanssa yhteistyötä jo vuosia. Tiedäthän, se merkki, joka tekee vähän hassuista materiaaleista jotakin uutta, jotta tälle planeetalle ei tarvitsisi tuottaa niin paljon uutta materiaalia. Hassulla tarkoitan sellaista, joka ei ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen. Vai tulisiko mieleen valmistaa käsilaukku turvavöistä? Tai bomber-takki kankaisesta leffajulisteesta? Niinpä.

Tällä viikolla sain Globe Hopelta jälleen piristävää postia. Korallinpinkki Hohka-reppu oli kiinnittänyt huomioni jokaisessa vastaantulleessa FB-mainoksessa sekä IG-postauksessa ja joka kerta olin ihastuneena kommentoinut sen alle sydämen. Arvaatko mistä materiaalista tämä pinkki reppu on valmistettu? Puuvillaisista maalarinvaatteista! Repun vuorikin on ylijäämäkankaista tehty.

Työreppuni on jonkin aikaa eli muutaman vuoden ollut  Globe Hopen Viima-reppu. Sen ansiosta minua on pysäytelty kaupungilla. Reppu todellakin kerää huomiota, vaikka onkin musta ja simppeli. Sen design on vaan todella hyvä! Viima näkyy työmatkalla otetuissa asukuvissa tässä postauksessa. Tuon repun pakkasin joka aamu ennen lähtöäni töihin toimistolle, se seurasi minua kaikkialle. Tuntui jotenkin hyvältä saada vaihturi tuolle työrepulleni, tämän repun värit piristävät ja tuovat toivoa kesästä. Samalla tähän reppuun vaihtaminen on uusi alku. Reppua voi myös käyttää kassina, sillä repun kantohihnat saa pois.

Saisinpa euron aina, kun otan itsestäni kuvia tässä samassa kohdassa. Tuohon on helppo asettaa kamera riippumaan hihnastaan ja napsaista minuutissa seitsemän erilaista kuvaa. Olin suunnitellut ottavani tänään enemmänkin kuvia, mutta kamerasta oli aamulla akku lopussa. Päivän seikkailuilta palattuani kotiin kello olikin jo niin paljon, että ehdin vain juosta iltapalalta hetkeksi ulos kuvaamaan keväisen asuni. Se käy onneksi hetkessä. Viritän kameran, kävelen muutaman askeleen kameran räpsyessä ja palaan sisälle.

Sitten aurinko laskee.