Ei hitsit, mikä työpäivä! Viime viikolla kuvailtiin Anna Puun kanssa hänen esiintymisvaatteitaan ja tänä aamuna sain paljastaa salaisuuden ja avata Annan 2nd hand -putiikin. Melkein sorruin itsekin shoppailemaan, mutta hoin itselleni, etten tarvitse Antti Asplundin tyllihametta. Siellä se on edelleen myynnissä Zadaa-sovelluksessa.

Olen työni kautta tutustunut syyskuun alusta asti niin mahtaviin tyyppeihin, etten voisi olla iloisempi. Töihin on aina kiva mennä, ja usein lähden kotiin vatsa kipeänä ja ripsarit poskilla, koska olen nauranut niin paljon. Mutta hei, oli minulla asuasiaakin.

Järjestin näistä Crocseista viisi vuotta sitten adventtiarvonnan. Asuin silloin Helsingissä Pietarinkadulla. Kuvien neuleen ostin jo Jyväskylä-aikoina eli se on vielä vuoden tai pari vanhempi. Akryyliä kokonaan, mutta niin rakas. Silkkitoppikin on vuosia vanha, mutta en muista, milloin sen ostin tarkalleen. Ehkä myös noin viisi vuotta sitten, sillä muistan muuttaneeni Helsinkiin vähän ennen.

Tällaisia vaatteita tahtoisin enemmän ja sitä kohti pyrin. Siis en ostamaan uusia (eli ei tyllihametta Iinalle), vaan löytämään vanhojen vaatteideni joukosta ne, joista en tahdo luopua. Suosikeista suosikeimmat pakataan mukaan matkalle ja ne kaivetaan varastosta esille riemulla joka vuosi kunnes ne ovat käyttökelvottomat.

Näihin kuviin lainasin viikonloppuna äitini Crocseja, jotka hän osti suositusteni vuoksi, koska omani olivat Helsingissä. Omat kenkäni ovat jo aika rumassa kunnossa, mutta palvelevat vielä vähintäänkin puistokenkinä, kun leikin ulkona pojan kanssa. Ehkä niitä voisi vähän huijata paremmiksi suoja-aineilla tai ainakin kulumista voisi hidastaa.

 

Nämä eivät suinkaan ole vanhimmat vaatteet, joita edelleen käytän. Vaatekaapissani on mm. rippimekkoni. Pupulandian Jennihän pukeutui omaan nostalgiamekkoonsa muutama viikko sitten, mikä on ajatuksena aivan huikea! Tätä lisää. Olisi kiva, jos bloggaajat jakaisivat vanhimpia käyttövaatteitaan sen vastapainoksi, että esitellään uusinta uutta tai kautta, joka on vasta tulossa myyntiin.

Hei, mikä on SINUN vanhin vaatteesi? Käytätkö sitä vielä? :)