MAINOS / LOHJA SPA & RESORT

Mitä yhteistä on työpäivällä, pitsabileillä, avantopulahduksella, hiihtoretkellä ja kylpylähemmottelulla? Kaikkea tätä ehtii tehdä, jos lähtee etätöihin Lohja Spa & Resortiin. Bussi vie Helsingistä lähes hotellin etuovelle, joten omaa autoa ei tarvita. Muualtakin pääsee perille, mutta sattuneista syistä kirjoitan tätä pääkaupunkiseutulaisen silmin. Samojen silmien vuoksi lähdin etätöihin juuri Lohjalle, sillä ajatus heti oven takana avautuvasta luonnosta houkutti Helsingin peilijääteiden ja melusaasteen keskellä.

Jos kiinnostut etätöiden teosta Lohja Spa & Resortissa, soita suoraan myyntipalveluun ja tee varaus sitä kautta. Etätyöpäivän (ma-pe kello 7-17) hinta on 100€, hinta sisältää kylpyläkäynnin. Myyntipalvelun kautta kannattaa kysyä myös pakettihintaa, jos etätyötarvetta on useammalle päivälle tai koko viikolle maanantaista aina perjantaihin saakka. Me olimme Ninan kanssa Lohjalla kolme päivää.

Hotellihuone vai kaksi huonetta väliovella? Sinä päätät!

Vaikka olen ihminen, joka arvostaa omaa rauhaa, tälle etätyörupeamalle lähdin ystäväni kanssa. Pääsimme kokeilemaan hauskaa keksintöä eli huoneita, jotka erotti toisistaan väliovi. Tärkeiden (ja salaisten, hihi) palaverien aikana oli omaa rauhaa, mutta tauoilla ja iltaisin kikattelimme yhdessä. Pitsabileitä vietettiin heti ensimmäisenä iltana Ninan sängyllä. Nina teki töitä sekä pöydän vieressä että sängyllä, minä tuin itselleni työpisteen sängylle nostamalla läppärini tyynyjen päälle ja tukemalla koristetyynyillä alaselkäni ja niskani.

Täytyy muuten sanoa, että Lohja Spa & Resortin hotellihuoneista löytyvät kahvi- ja teevalikoimat tuli kerrankin käytettyä kokonaan. Oli aikamoista arjen luksusta, kun iltapäivänuupahduksen pystyi torjumaan joko pienellä kävelyllä rantaan tai omassa huoneessa valmistetulla kahvikupillisella. Arvostan sellaisia hotelleja aina himpun muita enemmän, joissa huoneista löytyy kahvikone tai vedenkeitin ja pikakahvia.

Rantataloista löytyy valinnan varaa

Olemme yöpyneet aiemminkin näissä harmaissa rantataloissa, syysfiiliksiä voi kurkkia esimerkiksi tästä postauksesta. Nyt harmaiden, terassillisten rantatalojen yläpuolelle rinteeseen on ilmestynyt kaksi vaaleanruskeaa uutta taloa. Rantataloista on lyhyt matka rantasaunalle ja talvella avantoon. Lisäksi voi majoittua rinnetaloissa tai päärakennuksessa. Kyllä, kaikki nuo vaihtoehdot on testattu! Ranta- tai rinnetalot ovat omat suosikkini, vaikka päärakennuksesta onkin nopea hipsiä elämyskylpylään pelkässä aamutakissa ja -tossuissa. Meidän huoneemme olivat muuten nuo yllä olevan kuvan 520 ja 519. Huoneisiin oli omat ulko-ovet eikä ulkoa päin edes tajunnut, että huoneet voi “yhdistää” väliovella.

Työpäivän jälkeen voi rentoutua ulkona tai kylpylässä

Mikäs se parempi tapa ravistella työasiat hartioilta kuin liikunta. Avaa hotellihuoneesi ovi ja suuntaa kylpylään vesijumppailemaan, avantoon viilentämään tunteita, järven laduille sivakoimaan tai vaikka kuntosalille nostamaan rautaa tai juoksumatolle. Myös kävelylenkille on helppo lähteä, sillä reittejä on useita mukavia. Me olemme käyneet muutamia kertoja esimerkiksi Karjalohjan keskustassa kirppistelemässä tai vain katselemassa paikkoja. Joskus jo pelkkä kävely auttaa irtautumaan töistä työpäivän jälkeen.

Ai, ruoka-aika? Tervetuloa valmiiseen pöytään!

Jos etäilyn aikana yllättää nälkä, on ruokailuvaihtoehtoja tarjolla useampi. Eikä muuten tarvitse väsyneenä alkaa miettiä, mitä sitä valmistaisi ruuaksi. Hotellin Ravintola Kanervan buffetlounasta olen kehunut jo kirjaimellisesti vuosia, tällä kertaa söimme sen vain yhtenä päivänä. Annoksia voi nimittäin tilata myös listalta. Olemme todenneet paikan pitsat hyviksi, joten ensimmäisenä päivänä herkuttelimme niillä. Viimeisen etätyöpäivän kunniaksi taas tilasimme hieman erilaiset annokset Panoraman listalta.

Kaksi ravintolaa vai samassa hotellissa? Todellisuudessa ne ovat toisissaan kiinni, sillä Panoramaan voi kävellä Kanervan läpi. Nimensä mukaisesti ravintola tarjoilee näkymät järvelle, niitä voi ihailla samalla, kun huokaa työpäivän olevan ohitse ja upottaa lusikkansa herkulliseen lohikeittoannokseen. Tai hampaansa burgeriin. Tai sormensa ranskiksiin. Mitä sitten ikinä juuri sinä päivänä tekeekään mieli.

Työt ja huvit samassa paikassa? Valitse (kevät)talviseksi etätyökohteeksi Lohja Spa & Resort! 🧖🏼‍♀️💻