Vieläkö jaksatte joulujuttuja? Tämä olisi vuoden viimeinen, mutta ehdottomasti kiinnostavin, sillä tämän trendin toivon leviävän kulovalkean tavoin lähivuosina. Keksimme ystäväni Nooran kanssa ostaa toisillemme tänä jouluna käytetyt joululahjat. Tai no, aloitetaan ihan alusta. Noora aloitti Messengerissä keskustelun sanoilla: “Koska kumpikin aikoo kuitenkin ostaa salaa lahjan, vaikka sovittiin, ettei osteta…” Niin, sellaisia me olemme ja se kertoo meistä paljon. Halu muistaa ystävää on kova.

Mietimme siis, että koska lahjojen ostaminen on kummallekin tärkeää, voisimme ostaa tänä vuonna joululahjat käytettyinä. Päätimme budjetin ja sen, että saa ostaa joko yhden isomman tai monta pienempää lahjaa. Chattasin Nooran kanssa tietokoneella ideasta jutellen ja samalla selasin jo puhelimella Zadaata, sillä olin aiemmin nähnyt siellä jotakin kiinnostavaa, joka sopisi Nooralleni. Lahjan tarinasta kerron enemmän postauksen lopusta löytyvällä videolla, jolla paljastamme, mitä toisillemme löysimme ja mitä toistemme lahjoista lopulta pidimme.

Mutta tuosta ideasta vielä. Kirjoitin jo aikaisemmin pidemmän postauksen tästä aiheesta, mutta nyt aihe on vielä enemmän tapetilla elämässäni, sillä myös mieheni ja minä ostimme toisillemme käytetyt joululahjat tänä vuonna – ja vielä samasta kaupasta eli Kameratorilta. Käytetyt lahjat eivät hävinneet yhtään uusille, oikeastaan päinvastoin, ja tämän joulun lahjalöydöt todistavat, että laadukkaita lahjoja löytyy niin 30 euron kuin 500 euron tai jopa tuhansien eurojen budjetille ihan takuulla.

Katso minun ja Nooran lahjanvaihto alla olevalta videolta tai tästä linkistä! Miltä käytetyt joululahjat tuntuvat ideana? :)