Kun epäilyttää ja olo oman ulkonäön suhteen on surkea, lainaan asuideaoita Sinkkuelämää-Charlottelta. Tällä kertaa lainakombo oli kauluspaita, A-linjainen hame, peruskorkkarit ja filmitähtiaurinkolasit. Pienen laukun sijaan tosin mukaani lähti iso ASK Scandinavian kaktusnahkainen laukku. Niitä sai joskus korona-aikaan tilata ennakkotilauksella edullisemmin ja minua kiehtoi niin tuo kaktuksesta tehty nahkajäljitelmä. Shopperlaukku vetää sisäänsä paljon tavaraa ja sen malli on minun silmissäni aivan ihastuttava.

Muistan, kun joskus tahdoin järjestää postauksen kuvat loogiseksi kuvasarjaksi. Nykyään näissä ei ole päätä eikä häntää. Olen vaan tyytyväinen, jos ylipäätään joskus jaksan joitakin kuvia ottaa. Alan hiljalleen kasvaa hieman erilleen kamerastani ja onneksi myös puhelimesta. Ja ai vitsi, miten paljon parempaa elämä on, kun ei enää dokumentoi jokaista hetkeä! Jos joskus päätän jopa luopua jostakin kanavastani, luovun melkeinpä mieluummin Instagramista kuin blogista. Käsittämätöntä, miten jonkin sovelluksen jokainen päivitys tekee siitä vain huonomman ja hankalamman käyttää.

Tämän piti olla asuni lapsen kevätjuhlaan, mutta muutin suunnitelmaa viime metreillä. Tästä asusta tuli sitten terassiasu, sillä suuntasimme Veeran kanssa ulos pitkästä aikaa täällä Helsingissä. Veera on se ihminen, joka opetti minulle, että olut voi olla hyvää. Aloitin hänen kanssaan mehumaisista soureista ja jatkoin siitä hiljalleen vaaleisiin lagereihin. Poikaystäväni tosin vähän järkyttyi, kun halusin lagerini jäillä, mutta en jaksa välittää olutetiketeistä. Pääasia, että maistuu juojan mielestä hyvältä.

Ehkä tästä kesästä ei sittenkään tule pöllömpi, vaikka lomapäiviä on hintsusti. Onhan kuitenkin kesäiltoja ja pitkiä viikonloppuja. On aikaisia aamuja ja lounastaukoja sekä ystäviä, jotka aina välillä eksyvät tänne Helsinkiin. Nytkin vietimme Veeran kanssa vain muutaman hassun tunnin yhdessä, mutta sain siitä energiaa ja iloa pitkäksi aikaa. Usein, jos oloni alkaa olla alakuloinen, huomaan ajattelevani, etten ole nähnyt ystäviäni tarpeeksi usein. Pitänee pitää huolta, ettei tuollaiseen tilaan päädy niin usein.

T. Iina “eikö tää hitonhame nyt voi pysyä alhaalla” Moukola & Veera “mulla on niin nälkä, et puren tän leivän hengiltä” Korhonen