Ihanaa jouluaattoa! Et varmaankaan ehtinyt meikata vielä? Hyvä. Avauduin viime viikolla Elisalle Instagramissa, kuinka surkea huulipunien käyttäjä olen, mutta totuus on, että sama koskee luomivärejä. Siksi yllätin jopa itseni, kun innostuin kokeilemaan, mitä Maybellinelta pressilahjaksi saamallani luomiväripaletilla saakaan aikaiseksi. Lopputulos on hyvin neutraali paitsi minulle, joka en vaan käytä luomiväriä. Minulle pronssin ja kullan parittaminen oli uskomaton kosmeettinen sävyfuusio.

Kuvissa näkyvät siveltimet on saatu EcoToolsilta. Tykkään näistä, mutta jos puhutaan sivellinrakkaudesta, merkin muotoilusivellin ansaitsee ykköspalkinnon. Ripsivärinä minulla on tässä postauksessa pidemmin esitelty vegaaninen Inikan mascara. Luomiväreistä ihastuin erityisesti kahteen sävyyn, joista punertava päätyi liikkuvalle luomelleni ja kellertävä taas alaluomelle. Ensi kerralla sudin suosiolla tuota oikean ylänurkan punertavaa ruskeaa vielä kimaltavan pronssin alle. Pohjustajana luomella käytin sitä Maybellinen peiteväriä, jossa on sieni päässä ja jota mainostetaan nyt ihan tuhottoman paljon Instagramissa.

Poronuttura-varusteet ostin joskus H&M:lta. Pyöreän “donitsivalkin” avulla tehdään ensin nuttura, johon sitten survotaan punainen nenä ja sarvet porolle. Tässä on se paha, että tämän kampauksen unohtaa helposti. Se kyllä muistuu mieleen, kun joku ipana kaupungilla repeää takana nauramaan. Mutta sehän on tämän tarkoituskin, eikö? Nyt riisipuuron tuoksu alkaa olla liian houkutteleva. Pitää mennä!

IHANAA JOULUAATTOA! :)