LAUKKU SAATU / LUMI ACCESSORIES

KENGÄT SAATU / PALMROTH

Ah, Turku ja vappufiilis! Olipa ihana viikonloppu hotellissa. Varasimme Veeran kanssa meille hyvin tutusta Kakolasta huoneen kahdeksi yöksi ja hälytimme lähistöllä asuvan Sallan mukaan rientoihimme. Oli ihana vaan chillata yksi päivä ja katsoa hotellilla telkkaria. Jo pelkkä rauhoittava kylpy menee meillä ihan ns. lomaohjelmasta. Myös rauhallinen kävely kaupungilla kuului rentoon lomaamme. Vappuna tosin korkattiin skumppa ja suunnattiin Turun yöhön. Yritimme houkutella ystäväporukkamme neljättä jäsentä yöllä mukaan, mutta jostakin kumman syystä pienen lapsen äiti ei ottanut keskellä yötä taksia Espoosta Turkuun. Vaikka lupasimme maksaa taksin.

Pitkästä aikaa muuta kuin kollarit

Miten virkistävää olikaan pukeutua johonkin muuhun kuin kollareihin ja laittaa jopa yhtenä päivänä huulipunaa huuliin. Kyllä oli kirppiskuningattarella ihmeteltävää, kun samassa asussa neitsytmatkalleen pääsi pari uusia kenkiä, mutta myös upouusi laukku. En edes muista, koska ylläni olisi ollut samaan aikaan usempi uusi asia. Yleensä joko käytän vanhoja vaatteitani, ostan second handia tai lainaan kavereilta. Tällekin museo- ja kaljavaellukselle lainasin näyttävät korvikset ystävältäni.

LUMIn Salmiakki-laukku on nerokas

Uusin laukkuni on keväinen sävyltään, trendikäs malliltaan ja nerokas tilavuudeltaan. Tämä kahdesta kokovaihtoehdosta pienempi Salmiakki-laukku on tilaihme. Siis TODELLINEN tilaihme! Odotin, että sinne mahtuisi isohko älypuhelimeni, avaimet, huulirasva, korttikotelo ja ehkä hyvällä tuurilla paketti nenäliinoja. Järkytyin, kun järjestelmäkameranikin sujahti sisään vaivatta. Laukun metalliosat ovat hopeansävyiset ja malli suomalaisten suosikkikaramellista. Kotimainen laukkumerkki iski tällä kultasuoneen, sillä tietyt värit on jo myyty loppuun muutamankin kerran. Ja miten upeasti Veeralta lainatut korvikset korostivat laukun sävyä, ah!

Loaferit ovat uudet lenkkarit

Entäpä ne kengät sitten? Lenkkarimuija tahtoi upgreidata tyyliään kengillä ja hitsi, nämä olivat lähes yhtä mukavat kuin lenkkarit. Suosittelen tosin ohuita sukkia kenkien kanssa. Palmrothin Randi-ketjuloaferit ovat paitsi upeat, myös törkeän hyvät jalassa. Jalkani vaativat usein leveää lestiä ja sen vuoksi kenkäni saattavat näyttää nuoruudestani tutuilta “sämpylöiltä”, mutta näissä on sekä hyvä lesti että siro ulkomuoto samassa. Kiiltävät loaferit ovat upeat myös vaaleammassa sävyssä, mutta ajattelin mustille olevan enemmän käyttöä.

Kumman ottaisit omaan asustekaappiisi? Salmiakkilaukku vai pari ketjuloafereita? 🤷🏻‍♀️