MAINOS / HIGH CARE BEAUTY HELSINKI

Muistat ehkä taisteluni suunympärysihottuman kanssa? Jos et, aihepiirin postaukset löydät näppärästi tästä postauskategoriasta. Muistan ihottumaa kirotessani, että moni suositteli sen hoitoon otsoniöljyä, mutta en oikein löytänyt sellaista mistään. BEAUTY SPA -tuotteet tutustuttivat minut tänä vuonna otsonoidun öljyn ihmekykyihin ja nyt harmittaa, etten löytänyt tätä tuotesarjaa avukseni jo vuosia sitten. Jäin nimittäin nopeasti koukkuun.

Näissä tuotteissa tehoaineena on otsonoitu seesamiöljy. Tuotteiden taika perustuu siihen, että niiden aktiiviaine stimuloi soluja, mikä taas aiheuttaa sen, että solut uusiutuvat nopeammin. Tämä vahvistaa ihoa samalla raviten ja pehmentäen sitä. Otsonoitu öljy on myös antibakteerista, joten esimerkiksi ihottumat hyötyvät siitä. BEAUTY SPA -tuotteet ovat kalliimpia kuin markettikosmetiikka, mutta onneksi myynnissä on myös minikokoinen otsoniöljy, jotta sarjaan voi tutustua ja tehon todeta itse. Sen jälkeen täysikokoisista tuotteista maksaa mielellään.

Ihonhoitorutiinini BEAUTY SPA -tuotteilla:

  • Ihon puhdistus tapahtuu CLEANOZONE PLUS Active Cleanserilla. Tuote on väriltään vaaleaa, kun sitä puristaa kädelle, mutta se vaahtoutuu kosteilla kasvoilla saippuamaiseksi. Saippuaa se ei kuitenkaan ole, sillä otsoniöljypuhdistuksen jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja kosteutetulta eikä nitise ja natise. Tuote käy myös vartalolle eli toisen pullon voi ostaa suihkuun!

  • Tehoaineet imeytetään ihoon tietysti SUPERZONE 600 Ozonized Oil -kasvoöljyllä, joka on ensimmäinen BEAUTY SPA -otsoniöljytuote, johon sain kunnian tutustua. Tätä hygieenisesti pipetillä annosteltavaa nestemäistä kultaa voi käyttää myös esimerkiksi niskaan, jos niska on jumissa tai ohimoille, jos päänsärky tekee tuloaan. Samoin ihon vahvistaminen on tämän seerumin töitä. Jos hankit vain yhden otsoniöljytuotteen, hanki tämä!

  • Lopuksi iho kosteutetaan VITABIOMA Vitamin Cellular Activatorilla (SPF 15). Teen usein niin, että levitän kolmisen pisaraa seerumia kostealle iholle ja heti perään voidetta, jolloin kolmesta aineesta emulgoituu vitivalkoinen “seos” kasvoille. Sen hieron sitten hitaasti ihoon ja voi uskomatonta, miten pehmeän ihon noin saa! Tuntuu, että kosteus (eli se vesi) imeytyy parhaiten tällä taktiikalla.

Entäpä ongelma-alueet? BEAUTY SPAlta löytyy apu myös couperosa-iholle!

Ympäri vuoden punaisista poskista kärsivänä rakastan tuotteita, jotka vahvistavat ihoa. Poskilleni, jotka nuorempana olen palelluttanut, käytän kuitenkin täsmätuotetta otsoniöljytuotteiden rinnalla. DERMAFEEL Anti Reddening Cream on ohuehko voide, joka vahvistaa kapillaareja eli hiussuoonia ja sitä kautta vähentää ihon punoitusta. Tämä toimii hyvin myös meikkivoiteen alla, kerrostan usein jopa 2-3 kerrosta voidetta. Merkiltä löytyy myös tymäkämpi BIOSENSE Strong Anti-Couperose Gel, jota en ole ehtinyt kokeilla. En ole geelimäisten tuotteiden fani, mutta ehkä joskus testaan tämänkin.

✨ Koodilla IINA25 saat 25 % alen verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista vuoden 2024 loppuun asti! ✨