LAUKKU SAATU / GLOBE HOPE

Viikon paras turvavyö on tietysti auton turvavyö. Käyttäkää sitä aina! Toiseksi paras on Globe Hopen punaisesta Kaste-laukusta löytyvät.  Tämä uniikki kierrätetyistä turvavöistä tehty luksuslaukku löytyy minulta kirkkaanpunaisena ja ystävältäni Veeralta mustana. Laukun sivut on tehty ylijäämänahasta, muuten itse laukku on kasattu turvavöistä. Parasta tässä on paksu hihna, jota voi säätää niin, että laukun saa tällä tavalla trendikkäästi kainaloon, mutta hihnaa voi käyttää myös pidempänä, jos se sopii paremmin omaan tyyliin. Arvostan todella Globe Hopen filosofiaa luoda jätteestä ja hävikkimateriaalista jotakin uutta ja ihanaa.

Viikon paras askartelu tuli päiväkodista pojan mukana. Palasimme hoitoon maanantaina. Pahvipingviinejä on näkynyt muutamankin lähiseudun päiväkodin ikkunassa ja onneksi meillä on nyt kotonakin tällainen söpöläinen. Se sopi täydellisesti kurkistelemaan äitienpäiväruusukimppuni sekaan. Nokan oranssi sävy on tismalleen sama kuin kukissa. Itse asiassa Aalto-maljakkonikin sävy on vielä ihan nappivalinta tähän sommitelmaan.

  

Viikon paras juhla vietettiin netissä. Pienen Hetan nimiäiset kokosivat yhteen ison kasan ihmisiä. Tutustuin aikanaan Jonnan kautta moneen uuteen ihmiseen, kun muutin Helsinkiin. Jonna oli jopa käskenyt ystäviään pyytää minua kanssaan ulos, etten erakoidu. Aika symppistä! En malta odottaa, että tapaan ystäväni tyttären ensimmäistä kertaa. Tahdon olla hänen elämässään sellainen täti, joka antaa äidille omaa aikaa ja keksii kivaa, yhteistä tekemistä. Lue Jonnan postaus tyttärensä nimijuhlasta täältä.

Viikon paras herkkukombo on moneen kertaan testattu ja todettu toimivaksi. Siihen kuuluu Ingmanin Choice-soijavaniljajääteöä ja tuoreita mansikoita. Ne toki toimivat jo sellaisenaan, mutta herkku nousee ihan uudelle tasolle, kun sen kanssa hörppii kofeiinitonta kahvia (koska herkuttelen aina illalla) sekä kauramaitovaahtoa, joka on maustettu tipalla vaniljauutetta. Maistuu ihan kesältä! :)