Joskus bloggaaminen herättää ristiriitaisia tunteita. Lapsiperhearkijutut keräävät eniten kommentteja sekä täällä blogissa että Instassa tai Facessa. Silti kohta 15-vuotiaan lifestyle-blogini luetuimmat postaukset keskittyvät kärjistäen puoliksi ruokaan ja puoliksi tyyliin tai kauneuteen. Kurkkasin uusimmat tilastot ja listasin neljä suosituinta kesä-teemaista blogipostausta, jos jokin näistä on sattunut vilahtamaan ohitsesi. Saatat löytää kohta uuden kesäisen suosikkireseptin, kätevän kauneuskikan, nerokkaan hävikkivinkin tai jopa “sen oikean” uimapuvun monen muun sellaista vuosia turhaan etsineen tavoin.

1. Kestomeikki kerää faneja kesästä toiseen. Tahtoisin siis edelleen kuulua niihin aikaansaaviin ihmisiin, jotka joka aamu levittävät kasvoilleen sävyttävän voiteen, harjaavat ripsiväriä ripsiin ja huolittelevat kulmakarvansa. Siksi keksin jo vuosia sitten mestarisuunnitelman, jolla saavutan saman lopputuloksen, mutta paljon pienemmällä vaivalla. Tätä “kestomeikkiä” pitää ylläpitää vain silloin tällöin. Enää en ole ihan yhtä uskollinen rutiinilleni, mutta osa siitä on edelleen käytössä kuukausittain. Nykyään tosin käytän eri tuotetta itseruskettavana kuin mitä postauksessa suosittelen. En ole varma, myydäänkö tuota postauksen voidetta edes enää, mutta Vita Liberatalla on vastaava.

2. Listan kärkeen on uutena kiilannut postaus, jossa tein mehua mansikankannoista eli mansikankantamehua. Tänä vuonna ohje on kuulemma levinnyt myös Tiktokissa muutamankin eri käyttäjän tilillä, mutta Googleen luottavat päätyvät silti postaukseeni tutustumaan tähän nerokkaaseen juomaan. Sen idea on, että kun perkaa mansikoita, niiden kannat otetaan talteen ja niistä tehdään mehua. Tätä mehua ei tarvitse edes keittää, vaan nerokas, kuuma liemi muuttaa kannat helakanpunaiseksi mehuksi (kuva postauksessa) yön aikana. Kokeilethan?

3. Jep! 10 syytä ostaa tämä uimapuku eli postaus, joka meni viraaliksi.  Tämä räjäytti aivan potin! Ideanani oli alunperin vain kertoa, miksi ostamani uikkari on niin ylivoimainen muihin verrattuna, mutta postaus aiheutti sen verran viestitulvaa ja liikennettä, että harva blogipostaukseni ikinä. Sain tietää uimapuvun myyntipaikasta, että lähes kaikki pitävät tilauksena eli uikkari on niin hyvä, että se sopii oikeasti lähes kaikille. Nykyään olen jopa sponsoroinut postausta omalla rahalla, koska aina, kun sen taakse laittaa pari euroa, postaukseen ilmaantuu kävijäryntäys ja sieltä jää uusia lukijoita blogiani seuraamaan.

4. Kymmenen parasta salaattia, vaatiiko tämä selityksiä? Vanha tuttu se siellä sinnittelee edelleen listan kärkisijoilla. Tästä pitäisi tehdä jo toinen versio, sillä olen opetellut tekemään enemmän vegaanisia salaatteja. Salaattini ovat nykyään myös ruokaisampia, joten taidan laittaa to do -listalle tälle salaattilistaukselle jatko-osan. Löytyisikö sellaiselle tarvetta? 🥗