Viikon paras kuvanmuokkausmoka on aivan hiton nolo! Minähän en osaa huijata kuvissa. Eli en osaa poistella jenkkakahvoja, lisäillä kuviin auringonlaskuja tai muutakaan upeaa ja Instagram-kelpoista. Yritin silti vähän aikaa sitten poistaa asukuvista kirkkaanpunaista heijastinta, mutta kohtalo päätti vinkata, ettei kuvanmuokkaus ole urpojen hommaa. Onnistuin nimittäin vain tuplaamaan heijastimen kuvaan! :D

Viikon paras muisto tuli vastaan, kun tyhjensin Dropbox-kansiotani. Otin aikanaan Ipanaiselle kuvia Tulan kantoreppua vastaan. Kävimme noihin aikoihin paljon retkillä ja varsinkin lentokoneiden bongailu oli kova sana. Nöpsy tykkäsi pitkään olla kannettavana ja minä tykkäsin kantaa, koska alaselkävaivaisena arvostan lapsen kuljettamista ergonomisesti. Raittaiden työntäminen jumitti niskat, vauvan kantaminen hartiat sekä alaselän ja raskausaika selän kokonaisuudessaan. Repun avulla elämä pikkulapsen kanssa helpotti todella paljon! Lämmin suositus Tulan repuille.

Viikon paras yhteistyö koskee kapselipukeutumisesta inspiroituneita sielunsiskoja ja -veljiäni. Teen parin kuukauden ajan kaupallista yhteistyötä Caps Lookin kanssa levittääkseni sanaa kapselipukeutumisen ihanuudesta ja helppoudesta, joten linkkini kautta pääsette MAKSUTTOMALLE vaatekaappikurssille! Kurssi ei sido mihinkään, joten jos tahdotte vaatekaapin järjestykseen ja sitä kautta apua oman tyylin löytämiseen, ilmoittautukaahan kurssille. Ilmoittautuminen on auki 17.2. asti eli ilmoittaudu heti!

Viikon paras tsemppaus oli viime viikon pressitapahtumaan raahautuminen heti aamusta. Physicians Formula -merkki vakuutti sen verran, että olen meuhkannut siitä Instagramin Storyissani jo useampana päivänä. Näin tapahtumassa rakasta ystävääni Nooraa, jonka näköjään ehti jo naputella kokonaisen postauksen meikkibrändistä. Ohjaan siis sinut lukemaan aiheesta lisää Nooran blogiin tänne. Myös tuo yllä oleva kuva on neidin ottama ja siinä muuten näkyy hyvin sen poskipunan sävy, jonka hehkutin olevan maailman paras meille couperosa-ihon uhreille! Haluatko kuulla siitä vielä lisää blogissa? :)