PR-TAPAHTUMA / PROMISE

Hiustuotemerkkejä on maailmalla joka lähtöön, mutta harvaan ihastun. Promise on edullinen, suomalainen, vegaaninen ja saatavilla kampaamoista. Mutta mikä sarjassa sitten nimenomaan ihastuttaa? Ainakin tuotteiden design! Uusi värinaamiolinja Promise Color Toning Treatment on väritykseltään hempeä ja sisältää mm. hiusta hoitavaa manteliöljyä. Kurkkaa alta kuva maailman söpöimmästä kuivashampoopullosta, jota koristaa kissanpentu. Nuo matkakokoiset tuotteet ovat riittoisia, joten niistä voi hyvin aloittaa sarjaan tutustumisen.

Pressitapahtumassa pääsi kokeilemaan tuotteita kampaajan avustuksella. Minulle valittiin hiuksiin kahta sävyä, joista sekoitettiin täydellinen sävy. Toivoin hiuksiini ruskeaa, joka taittaisi pois keltaisuutta ja punaisuutta. Sävyjä Cocoa Bean (joka on suomennettu kahvipavuksi) ja Lavender (laventeli) sekoitettiin kämmenellä ja seos vaikutti pyyhekuivissa hiuksissa suunnilleen 10 minuutin ajan. Ylimääräistä kiiltoa saa muuten kätevästi hiuksiin, jos ne huuhtelee lopuksi viileällä vedellä.

En odottanut, että värinaamio käyttäytyisi niin sanotusti hiusvärin tavoin. Ehkä siksi yllätyinkin, miten jo lyhyt vaikutusaika sai hiusteni värjäämättömän tyven eli oman värini ja vaalennetut latvat sulautumaan kauniisti yhteen. Aivan kuin hiuksilleni olisi tehty upea liukuvärjäys! Tämä vaan on parempaa, koska tämän voi tehdä itse suihkussa. Keltaisuus taittui pois paljon, punaisuuskin jonkin verran. Eniten olen kuitenkin innoissani siitä, että hiukset ovat taas siistit ja niiden sävy vaikuttaa suunnitellulta eikä haalistuneelta.

Värinaamion antama lopputulos pysyy hiuksissa joitakin pesuja, riippuen naamion sävystä. Tarjolla on maanläheisempien sävyjen lisäksi mm. punaista ja shokkipinkkiä, jotka luonnollisesti kuluvat hiuksista eri tavalla kuin vaikkapa vaaleampi laventeli. Värinaamiotuubin suositushinta kampaamoille on 17,90€ ja tuubista riittää moneen, moneen käyttökertaan. Olen elämäni aikana testaillut useita värinaamioita, joihin verrattuna tämä tuntuu todella hoitavalta. Jos tahdot pidentää kampaajakäyntien välejä, kannattaa tutustua värinaamioihin.

Mitä sävyä kaipaisit omiin hiuksiisi? 🪷