HIUSTUOTTEET SAATU / SKIN PROUD

Viikon paras hiustenhoitosarja on Skin Proud, jolta sain testiin muutamaakin eri hiustenhoitotuotelinjaa. Niistä omemmalta tuntui juurikin vihreä linja, joka lupaa korjata ja hoitaa vahingoitunutta hiustani. Sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Todellinen testi minun kohdallani on aina se, kosteuttaako tuote hiustani tarpeeksi, jotta se jaksaa kihartua. Näiden tuotteiden kohdalla lainetta syntyi, joten shampoo ei ole liian puhdistava. Tuoksusta tulee plussaa, sillä aistin siinä suosikkiomenaani Granny Smithiä. Löysin tätä Revive & Repair -sarjaa hieman huonosti suomalaisista nettikaupoista, mutta ainakin Sokokselta löytyy shampoo ja hoitoaine.

Viikon paras paita tuo mukanaan dilemman. Sain kiitokseksi edellisen vuoden Naisten Kympistä osallistumisen tämän vuoden tapahtumaan, mutta en yhtään tiedä, olenko menossa sinne. Matkanhan voi toki myös kävellä, mutta kun mieluummin kävelen yksin kuin naisoletettulauman keskellä. Toisaalta maalissa odottava lahjakassi on aina ihan mieletön. Pitäisikö käydä tempaisemassa kymppi 27.5.? Tämän vuoden paitaväri on hyvin kirkas vihreä, joten massaan olisi helppo sulautua. 😅 #vainintroverttiongelmat

Viikon paras kukkaruukku ei ole kukkaruukku lainkaan, vaan kirppikseltä löydetty muki, jonka käytöstä kahvivieraani usein taistelevat. Onhan se nyt hieno, en tuomitse yhtään. Näitä voi tilata vittumitäpaskaa.fi-nettikaupasta (älkää paheksuko, nimi ei ole minun keksimäni) kahvimukiosastolta. Tällä hetkellä kahvimuki palvelee tämän blogipostauksen teeman mukaisesti tuolla viherosastolla kukkaruukkuna, mutta päätyy varmasti taas pian kahvimukikäyttöön.

Viikon paras kirja on ollut kanssani jo kotisohvan lisäksi autossa, junassa ja jopa pariin otteeseen vaahtokylvyssä. Kirja on viihdyttävä pläjäys, joka tulee iholle, koska sen päähenkilöt ovat ikäluokkaani tuttuine ongelmineen ja kirjassa jopa vierailtiin vakiopitseriassamme. Lattesamuraille on kirjoitettu jo kaksi jatko-osaakin, joten kannattaa tarttua tähän trilogiaan, jos hulvaton milleniaalimeininki tuntuu tutulta. Ja hei, ei tämä suotta päässyt viikon parhaisiin. Kannet ovat oikeasti vihreät! 💚

Psst! Tällä touhulla ei ole mitään tekemistä viherviikkojen tai Euroviisujen kanssa. Puhdasta sattumaa.