Tätä postausta on toivottu useita kertoja ja vihdoin muistin kuvata tämän. Blogaajat saavat PR-näytteitä postitse, mutta myös tapahtumista ja Showroomeilta. Kuvasin yhden viikon aikana kaikki postin kautta tulleet lähetykset. Postauksen kaikki tuotteet on teeman mukaisesti saatu blogin kautta. Postituksista on jo viikkoja, joten olette ehkä nähneet näitä tuotteita julkaisuissani tai ehkä ette.

 

Kiharapaljastukseni jälkeen KEUNEn edustaja kysyi, tahtoisinko testata heidän kiharasarjaansa. Valitsin kokeiluun hiusnaamion ja kiharavoiteen. Niiden mukana sain myös Elizabeth Ardenin ihonhoitotuotteita ja aurinkopuuterin. Näistä en ole kirjoittanut sen enempää vielä mistään, mutta kiharavoide ja kuivaöljy ovat niiden asioiden listalla, joista pitää muistaa vinkata erikseen.

NIVEAn klassikkovoide Creme saapui luokseni (nyt voi käyttää huoletta tätä epämääräistä sanamuotoa, koska postauksen alussa ja otsikossa lukee näiden olevan PR-näytteitä) erikoispurkissa. Tein näistä toiseen blogiini muutama vuosi sitten Creme Tales –yhteistyöpostauksen, minkä jälkeen unohdin hetkeksi konseptin, mutta nyt kauniit purkit ja niiden mukana tulevat satukirjat palasivat mieleeni. NIVEA Creme -voidetta minulla on kaapissa aina, olen sen suuri fani!

Tein kaupallisen yhteistyön Cocopanda.fi-verkkokaupan kanssa eli he ostivat minulta kuvan ja storyn Instagramista Singles’ Weekend -kampanjaansa. Sain valita, mistä tuotteista julkaisun teen, mikä oli myös suuri syy siihen, että lähdin mukaan, joten valitsin kuvan kolme suosikkiani nettikaupasta esiteltäviksi. Näistä julkaisin sovitusti storyn, joka keräsikin paljon positiivista palautetta, ja kuvan.

Viikon suurin lähetys sisälsi Nöpsyn lempparivitamiineja eli Vitanalleja, joista hän syö punaiset ja minä keltaiset. Niiden lisäksi paketissa oli Blistexin huulirasva ja L300-sarjan tuotteita, joita en ole vielä kokeillut. P20-sarjan, maailman parhaiksi kehutut aurinkovoiteet pääsevät pikkusiskoni mukaan tehotestiin Balille jouluksi, ja Salvequickin Aqua Block -laastareita meillä käytetään aktiivisesti.

Lähetyksen paras osa oli Jordanin uusi Green Clean -ekohammasharja. Harja on tehty kierrätetystä muovista kuten jugurttipurkeista. Laatikko on paperipohjaista, maatuvaa materiaalia, ja harjakset on tehty nylonista, jonka raaka-aineena on risiiniöljyä, jos ihan oikein ymmärsin. Iso plussa väreistä! Tykkään ajatuksesta, että isommatkin brändit alkavat miettiä tuotteidensa materiaaleja ympäristön kannalta enemmän.

Viimeisin, mutta ei todellakaan vähäisin lähetys tuli Porvoon Kirjakeskukselta. Rakastan joulua ja rakastan kirjoja, joten Maukan ja Väykän parhaat -kirjasta tuli heti meidän uusi iltasatukirja. En ole ehtinyt vielä aloittaa sitä, joten arviota kirjasta on paha vielä antaa. Ehkä lähempänä joulua sitten.

Kiinnostaisiko jokin kuvien tuote enemmän? Nyt saa toivoa testipostausta! :)