KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Ooh, vihdoin saan paljastaa tämän! Olen tiennyt loppuvuodesta asti, että saan kunnian olla tämän vuoden ajan KEVIN.MURPHY-brändin ambassador eli blogilähettiläs ja olen aivan sekaisin onnesta. Olen varmaankin sata kertaa kirjoittanut, miten valitsisin tämän merkin tuotteet, jos pitäisi päättää yksi merkki, jota käytän loppuelämäni. Jos sarja ei ole sinulle tuttu, älä huoli. Tulet tietämään kaiken siitä ja sitä kautta ymmärtämään paremmin, miksi minä rakastan tätä merkkiä. Sanoinko jo, että rakastan? Se toivottavasti myös välittyy ruudun sille puolelle.

Merkin nimi ei ole tuulesta temmattu, vaan Australiassa syntynyt kampaaja Kevin Murphy on edelleen olemassa. Vuoden ensimmäisessä yhteistyöpostauksessa halusin jakaa hänen tarinansa videomuodossa, jotta brändin synty jää mieleen. Tämä mies on luonut yli kaksikymmenvuotisen uransa catwalk-muodin, editorial-kuvausten ja elokuvien maailmassa. Siinä samalla hän on kehittänyt innovatiivisia tuotteita, joista esittelen omat suosikkini tämän vuoden aikana.

Suosittelen lämpimästi katsomaan tuon videon, sillä leukani loksahti, kun kuulin, mistä muista tuotteista hän on sekoittanut hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Miten luovaa! Yleisesti ottaen herra Murphy keksi yhdistää ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineet hiustuotteisiin luodakseen hiustenhoitosarjan, joka on hellä sekä hiuksille että luonnolle.

Tulen seuraavissa postauksissa keskittymään käymään läpi KEVIN.MURPHY -tuotteiden hyviä puolia, ja yksi tärkeistä valttikorteista merkillä nykymaailmassa on se, että sekä merkin hoito- ja muotoilutuotteet että COLOR.ME by KEVIN.MURPHY –ammattilaisvärit on hyväksytty PETA:n listalle, jolla suositellaan eläinkokeettomia, ns. cruelty free -yrityksiä. Sarjan ekologisuudesta, pakkauksista ja muista yksityiskohdista kerron enemmän omassa postauksessaan. Tämä esittelypostaus on vain pintaraapaisu yhteistyöstämme ja siitä, miksi haluan olla osa tämän brändin tarinaa Suomessa.

Tämän postauksen kuvat on otettu, kun hiusvärini freesattiin uuden COLOR. ME by KEVIN.MURPHY 2019 -kokoelman CRYSTAL.TWILIGHT -tyyliin. Kokoelma on saanut inspiraationsa barokkilinnojen suurista saleista, marmoristen seinien tekstuureista sekä kauniisti valoa heijastavista kristallikruunuista. Sain valita, taitetaanko vaalea hiusvärini liilaan vaiko persikkaan ja persikka houkutteli enemmän.

Merkiltä löytyy ihan täydellinen tehohoito tämän värin ylläpitoon, mutta tämä persikkainen “huulikiilto hiuksille” saa sekin ihan oman postauksensa, sillä erilaisten värinaamioiden ystävänä kaikki sävyttävät tuotteet ovat sydäntäni lähellä ja ansaitsevat erityisen paljon palstatilaa. Kehotan siis blondeja, jotka kaipaavat hiuksiinsa kiiltoa ja vivahteita sekä kaikkia pastellivärien ystäviä pysymään kuulolla. Syksyllä taas hemmotellaan intensiivisten, räiskyvien väriä rakastajia.

Onko KEVIN.MURPHY on sinulle tuttu merkki? Mitä toivoisit tältä yhteistyöltä? Olkoon se kyselyhetki hiusalan ammattilaisen kanssa, arvontoja, tuotevinkkejä, kampausohjeita tai mitä vaan – kerro toiveesi ääneen!♥