Cocopandan Instagram-mainos osui kosmetiikkavuoren alle hautautuneen kehoni suurimpaan suoneen. Pyörivä meikkiteline sadalle tuotteelle oli niin hyvässä tarjouksessa (ja on edelleen), että annoin sille mahdollisuuden ja ostin sen. Paketti saapui nopeasti eikä telineessä ollut mitään kokoamista. Se oli heti käyttövalmis, joten annoin sille hurjan haasteen nitistää kaaosta kylpyhuoneemme tasolla, jonka purkit, tuubit, purnukat, paletit ja putkilot ovat vallanneet. Ihonhoitotuotteita telineeseen ei mahdu, jos silmänympärysvoiteita ja seerumeita ei lasketa, joten teline saapui pelastamaan tilannetta värikosmetiikan osalta.

Teline on tukeva ja pyörii moitteettomasti. Lokerot ovat eri kokoa keskenään, ja telineen päältä löytyy kynsilakoille ja huulipunille sopivia koloja. Korkeimpaan kohtaan saa siveltimet pystyyn, syvimpään taas voi työntää meikkipaletit vierekkäin. Vielä, kun tästä saisi jättiversion, jonne hiustenhoitotuotteet saisi mahtumaan. Toisaalta voin piilottaa ne vessan kaappeihin lasiovien taakse, mistä käyttöön voi napata juuri sen oikean tuotteen, kun sitä tarvitaan.

 

Entäpä tuo sadan tuotteen lupaus? Teline veti uumeniinsa 87 kosmetiikkatuotetta ja siveltimet (joita oli 23) eli yhteensä teline mahdutti 110 tuotetta sisäänsä! :)