Viikon paras löytö on Pietamon sinisävyinen off-shoulder -paita, jonka ostin kirppikseltä. Rakastan tällaisia kaula-aukkoja! Kotimainen Pietamo pani valitettavasti vähän aikaa sitten toistaiseksi pillit pussiin, mutta käytettyinä heidän vaatteitaan voi tietysti ostaa ja Weecosilta löytyy vielä joitakin malleja myynnistä. Odotan mielenkiinnolla, mitä tauon jälkeen tapahtuu. Isot tsempit Pietamolle ja muillekin kotimaisille pienyrityksille tämän talouskatastrofin keskelle, tulen puhumaan aiheesta pian enemmän kanavissani.

Viikon parasta ripsaria on joskus vaikea löytää kaupoista, koska se on niin suosittu, mutta niitä oli Tampereen Sokoksella muutama jäljellä. Tony Moly Panda’s Dream -ripsivärin koostumus on ihanan tahmeahko eikä yhtään liian vetinen. Parasta siinä on, että se ei leviä, vaan lähtee “paloina” pois lämpimällä vedellä. Vähän kuin se Kanebon ikoninen mascara silloin, kun olin teini. Nyt sen nimi on Sensai. Myönnän ostaneeni tämän pandasöpöliinin täysin NUDE-Erikan ansiosta.

Viikon paras assistentti makoilee yleensä nurkassaan puolitajuttomana, kun minä puurran sohvalla hikikarpalot otsalla valuen. Hän herättää meidät aamuisin puskemalla itseään makuuhuoneen ovea vasten ja huutamalla meitä ruokkimaan hänen ylhäisyyttään. Joskus hän ryntäilee huoneesta toiseen hullunkiilto kauniissa silmissään. Finski-juttuja löytyy tästä postauskategoriasta. Jos tahdot saada heti hyvät naurut, kurkkaa Finskin kesätyyli.

Viikon paras aamupala on esiintynyt somessani jo useita kertoja, mutta aina, kun sen kuva vilahtaa jossakin, reseptiä kysytään. Aamusmoothieni sisältää jäisiä puolukoita ja punaherukoita, inkiväärihunajaa, banaania ja paksua jogurttia (kotona Yosan kreikkalaista, täällä landella turkkijogua). Ohentamiseen voi käyttää vettä tai haluamaansa maitoa. Jos haluaa täyttävämmä version, mukaan voi blendata kaurahiutaleita. Namia! Tästä tykkää koko perhe.

Oli muuten aivan ihana lukea teidän päivienne kohokohtia. Niitä saa kommentoida edelleen IG-kuvaani! :)