SOS! Kenen muun joulukalenterissa on 25. luukku? The Body Shopin kosmetiikkajoulukalenteri on ollut ihan hitti, mutta nyt tykkään siitä vielä enemmän. Tai no, me tykkäämme! Luukusta 20 tuli nimittäin lapseni suureksi riemuksi vaniljainen kylpypommi. Näitä ostetaan jatkossakin meille, sillä kalenterin myötä poikani rakastui kylpyvedessä sihiseviin ja kupliviin pommeihin.

Luukku 19 kätki sisälleen ikonisen tuoksun vartalovoiteen muodossa. The Body Shopin White Musk -tuotesarja lanseerattiin vuonna 1981 ja se onkin parfyymiteollisuuden ensimmäinen tuoksusarja, jossa on käytetty synteettistä myskiä. Kalenterin ainoa kasvovoide ilmestyi luukusta 22 ja nappasin sen mukaan maalle joulunviettoon. Ihoa rauhoittava aloe-voide oli täydellinen rauhoittamaan kasvojani saunan jälkeen, säilytän tätä jääkaapissa. 23. luukusta sain mustan meikkisienen. Tämän saatan antaa siskolleni, sillä levitän meikkipohjat aina sormin.

Äh, käsivoide! Luukun 20 greippikäsivoide oli pettymys, sillä kuten aiempia luukkuja availlessani tunnustin, olen todella kranttu käsivoiteideni kanssa. Tällä merkillä niissä on aivan liian voimakkaat tuoksut ja liru (eli ohut) koostumus. Luukusta 24 löytynyt nestemäinen huulikiilto sen sijaan ilahdutti. Siinä oli pigmenttiä todella runsaasti ja kirkas sävy oli ihastuttava. Enpä tiennyt, että The Body Shop hallitsee myös värikosmetiikan näin hyvin.

Ai, entäs se viimeinen luukku? Siis se ylimääräinen luukku. Kerroinko jo, miten rakastan vartalovoita? Hyvä. Sellainen nimittäin odotti joulupäivän luukussa minua. Täysikokoinen(!) sheavartalovoi on tuoksultaan yksi merkin ihanimpia. Se on suunniteltu erittäin kuivalle iholle, eli karheimmatkin kyynärpäät ja jalkapohjat rakastavat tätä. Hämmennyn muuten edelleen kaikkien näiden vuosien jälkeen siitä, että sheavoi, karitevoi ja voipuunvoi ovat sama asia.

 

Psst! Eikö olekin tuossa viimeisessä kuvassa sellainen vähän hiprakassa oleva täti, joka aina sukujuhlissa ottaa korvista kiinni ja pussaa sitten väkisin? :D