SIS. PR-NÄYTTEET / TAIGA COSMETICS

Paloi nakki yläluomelle leviävään ripsiväriin. Maskin kautta suoraan silmiin ohjautuva lämmin ja kostea hengitysilma ei ole armollinen vesiliukoiselle ripsivärille. Vedenpitävää taas en osaa käyttää, se saa ripseni näyttämään suorilta talventörröttäjiltä, vaikka ne taivuttaisi missä vaiheessa värin levitystä. Siksi käännyin ripsiteknikkoni Reetan puoleen ja asennutin tutut ripsipidennykset takaisin. Ne ovat pisimmillään 10mm eli omien ripsieni mittaiset, tavallaan siis vain “tuuhennokset”. Mielellään myös työllistän tuttuja yrittäjiä tällaisina aikoina, jos se on turvallisesti mahdollista.

Ripsipidennysten puhdistaminen vaatii täsmätuotteen

Jo viimeksi, kun elin ripsipidennysten kanssa, tutustuin JBLashes-sarjan vaahtomaiseen ilashcare-puhdistustuotteeseen. Se on superriittoisa ja hellävarainen eikä haperruta ripsien liimaa samalla tavalla kuin tavalliset puhdistusaineet saattavat tehdä. Puhdistan ripset tällä vaahdolla iltaisin, aamuisin puhdistan kasvoni La Provencale Bion misellivedellä ja kasvojenpuhdistusliinalla. Aamuisin ripset eivät niin tunnu tarvitsevan puhdistusta, mutta illalla tilanne on yleensä aivan eri. Muistan vielä, kun ripsipidennykset saapuivat Suomeen ja niitä puhdisteltiin ehkä kerran viikossa tai kahdessa, koska sen pelättiin vaikuttavan pysyvyyteen. Yök!

Iltarutiinit hellivät ihoa

Puhdistettuani ihoni illalla, alan imeyttää siihen kerros kerrokselta kosteutta eri tuotteista. Kostealle iholle levitettävä Taiga Cosmeticsin Face Toner on ihanan tahmaista ja sitä on helppo imeyttää ihoon useampi kerros. Tämä kasvovesi jopa vaahtoaa ihollani, sellaista en ole ennen kokenut. Kasvoveden jälkeen lisään iholle SOS-sarjan Hydra Repair -seerumin ja RE:GENE Optic Lift -silmänympärysseerumin. Tehoaineet lukitsen ihoon SOS-sarjan Hydra Recharge Cream -kasvovoiteella. Kaikki nämä kolme kosteuttavaa tuotetta ovat MÁDARAn. SOS-sarja on pintakuivan ihon pelastus!

   

Aamurutiinit kosteuttavat ja virkistävät

Aamurutiineissani jumalaisen tuoksuinen misellivesi sekä kasvovesi pysyvät samana, mutta seerumit ja voiteet vaihtuvat. Kasvovedellä lutrattuani levitän seerumiksi rauhoittavan PURITO Centella Green Level Buffet-seerumin. Sekin on hieman tahmaisen tuntuinen, mitä pidän nykyään hyvänä asiana ihonhoidossa. Seerumin päälle levitettävä voide kun vie tahmaisuuden aina kuitenkin pois. Silmänympäryksille taputtelen jääkaappikylmää kofeiiniöljyä laskeakseni turvotusta. The Ordinaryn Caffein Solution 5% ei ole hinnalla pilattu ja kestää käytössä pitkään. Lopuksi levitän vielä kasvovoiteeksi uuden tuttavuuden eli kotimaisen Taiga Cosmeticsin 24 H Cream -kasvovoiteen. Tämän pumppumekanismi on nerokas! Se on hygieeninen, mutta lukittava, jolloin se ei vuoda esimerkiksi laukussa.

Sitten tarvitaankin enää aurinkosuojallinen BB-voide ja olen valmis lähtöön. Aurinkoista sunnuntaita! :)