*MERKITYT JOULUKALENTERIT PR-NÄYTTEITÄ

Vihdoin on kaikki joulukalenterit avattu! Muut loppuivat jo eiliseen, mutta The Body Shopin kosmetiikkajoulukalenterissa oli vielä 25. luukku joulupäivälle. Tykkäsin tänä vuonna kaikista kalentereistani eikä yksikään ollut pettymys. Varsinkin tuo TBS-kalenteri on palvellut hyvin, sillä muutama päivä ennen joulua aloin purkaa sitä tosissani ja paketoin joululahjoja sekä jo avattuihin luukkuihin eli pieniin pahvilaatikoihin että paksumpiin laatikoihin, joissa nuo pienemmät pahvilaatikot olivat. Todellista pahvinkierrätystä!

Parhaat joulukalenteriluukut 2022

*Dermosilin kosmetiikkajoulukalenterin suosikkiluukuistani tuli herkullinen lakritsihuulirasva ja superkosteuttava extra voide. Huulivoide on pakattu kynän muotoon ja se mahtuu hyvin käsilaukkuun tai vaikka toppatakin taskuun. Koostumukseltaan todella tymäkkä Extra voide (aargh, miksi se kirjoitetaan noin erikseen) ilmestyi itse asiassa kolmesta kalenterin luukusta, kaksi muuta purkkia olivat vaan eri värisiä tämän valkoisen kanssa. Olen käyttänyt tätä pakkasilla käsivoiteena, mutta rasvannut myös kantapäitäni tällä.

*The Body Shopin kalenterin ehdottomasta suosikkiluukustani tuli mangontuoksuinen Bath Blend. Ah, rakastuin tämän marjaversioon edellisen joulukalenterin kohdalla enkä tiennyt, että tätä saa myös mangoisena. Kylpyblendi ei ole kylpyvaahto, vaan ihanalta tuoksuva, öljyinen hemmottelutuote, koska kosteuttaa ihoa. Mainitsinko jo ihanan tuoksun? Toinen suosikkituote oli uusi tuttavuus. Kuoriva pesuneste käsille on meillä arkikäytössä, kun taas kylpytuote on luksustuote.

*Elovenan puurojoulukalenterin suosikkiluukuistani tuli sekä klassikkomaku että minulle aivan uusi maku. Perinteinen luomukaurapuuro on herkullista ja sopii puuronvalmistuksen lisäksi myös esimerkiksi smoothien sekaan, kaurakeksitaikinaan tai sämpylöiden leivontaan. Vastustuskyky-niminen annospuuro taas sisälsi karpaloa ja inkivääriä, aivan ihana makukombo. Myös aattona luukusta tullut piparkakkupuuro ansaitsee kunniamaininnan!

Pandan lakujoulukalenterin, jonka sain poikaystävältäni lahjaksi, suosikkiluukuistani tuli söpöjä, mansikkaisia lakupalloja. Jokaisessa pussissa oli kolme lakupalloa, joten aamulakuista riitti myös pojalleni ja välillä jopa poikaystävälle, jos hän sattui olemaan maisemissa. Tunnustan toki, että tämän kalenterin luukuissa oli vain superherkkuja eli jokainen maku on tasa-arvoinen muihin verrattuna. Mansikka oli juuri ja juuri ehkä promillen verran muita makuja parempi.

Mikä oli sun paras joulukalenteriluukku? 😍