KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOUSE OF ORGANIC

*LINKIT KAUPALLISIA

Kuin joulu ja synttärit samalla viikolla. Tänään alkoivat ikoniset Luonnonkosmetiikkapäivät suomalaisessa *House of Organic -nettikaupassa. Laadukasta luonnonkosmetiikkaa tulee ostettua silloin, kun se on tarjouksessa, joten jos olet tällainen näppärä tarjoushaukka, nyt on aika iskeä ja täydentää varastot tai ostaa testiin juuri se tuote, jota olet somessa ihmetellyt, mutta et ehkä vielä raskinut ostaa. Tai ehkä löydät tästä postauksesta jotakin, mitä et edes tiennyt tarvitsevasi. (Kasvovesitäyttöpullo, krhm!) Tuotevinkkien lisäksi jaan parhaat niksit, joilla säästät rahaa ja otat kosmetiikkatuotteista kaiken ilon irti. Tunnistitko jo ensimmäisen kuvan purkin väreistä?

Miten luonnonkosmetiikkapäivät toimivat?

Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät tuttuun tapaan keskiviikosta sunnuntaihin. Hintoja alennetaan reilusti, joten sellaisia tuotteita, joita kuluu arjessa paljon ja jotka säilyvät avaamattomina hyvin, kannattaa ostaa varastoon. Tarjoukset vaihtuvat päivittäin, joten ota talteen tämä jippo. Lisää ostoskorissa koodi “YHDISTÄ” ja eri päivien tilauksesi yhdistetään ja toimitetaan ilman postikuluja. Tilauksia aletaan pakata ensi maanantaina. Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouskalenterin löydät alta. Klikkaile se läpi ja jatka sitten postauksen lukemista ja tutustu minun suosikkeihini House of Organicilta ja nikseihin, jotka olisit ehkä halunnut kuulla jo ajat sitten.

Päiväkohtaiset tarjoukset:

VINKKI 1: Ota käyttöön tuote, johon myydään täyttöpulloa

Tämä tuote onkin tuttu Instagramistani. Olen suihkuttelussa mestari ja hankin jopa työpaikalleni oman kasvovesipullon. Osa kotonani olevista pulloista on jääkaapissa, osa olohuoneessa ja osa kylppärin kaapissa. Myös makuuhuoneessa on yksi pullo. *Laponien kasvovesi on parhaassa muodossa eli suihkutettavana, jolloin sitä ei imeydy vanulappuun tai käsiin levitysvaiheessa. Parasta on, että tälle lasiselle ihanuudelle myydään nykyään täyttöpulloa! KYLLÄ!

Tässä söpössä *täyttöpullossa on jopa 150 milliä kasvovettä eli kolmen suihkepullon verran tuotetta. Täyttöpullo maksaa vähemmän kuin kaksi suihkepulloa, joten jos ei välitä suihkuttelusta, voi täyttöpullon ostaa kasvovesikäyttöön suoraan. Laponie-merkin tuotteet sekä muuten kehitetään että valmistetaan Suomessa, raaka-aineet ovat superlaadukkaita.

Kasvovesi on tarjouksessa 21€ (norm. 28€) keskiviikkona, täyttöpullo 32€ (norm. 42€) torstaina.

VINKKI 2: Arkimeikin päivitys kahdella tuotteella upgreidaa tyylisi

Arkimeikkini sisältää CC-voiteen, ripsarin ja kulmakynän. Jo muutamalla lisätuotteella tähän perusmeikkiin saa kaivattua vaihtelua. Märkä sivellin ja *Zuiin luomiväri auttavat tuomaan meikkiin väriä, tämä upea vihreä on sävyltään Apple. Paksu alarajaus märällä siveltimellä on helppo toteuttaa, jos #smokeyeyes ja luomivärin häivyttely eivät ole ihan hallussa.

Lempparimerkkini Bybin *Beauty Babe Balme Bronze on nimeltään monimutkainen, mutta käytöltään helppo kuin mikä. Tämä voidemainen highlighter taputellaan iholle sormella. Sipaisu kulmaluulle, toinen poskipäälle ja kasvoille tulee heti hieman pronssista hehkua. Paksuimman kerroksen sivelin kuitenkin huulilleni, josta sävyn erottaa kunnolla. Kasvoilla tämä voide korostaa ihon sävyä, mutta kuvasta ei voi helposti osoittaa, missä tuotetta on. Täydellistä.

Bronze-voide on tarjouksessa 13€ (norm. 18,9€) perjantaina, luomiväri 18€ (norm. 24,9€) sunnuntaina.

VINKKI 3: Bongaa perhepakkauksia eli isompia pulloja ja purkkeja

Puhutaanpa hetki rahasta. Sitä nimittäin voi säästää, jos ostaa jotakin usein ja kiinnittää huomiota tuotteen litrahintaan. Suosikkimisellivesieni pullot ovat esimerkiksi kaikki 100ml-200ml tilavuuksiltaan ja niiden litrahinta vaihtelee 45€-180€ välillä. Hurjat erot, tiedän!

*Avril-misellivesi 500ml taas maksaa normaalisti 12,9€, mutta nyt Luonnonkosmetiikkapäivillä vain 9€ eli litrahinnaksi jää 18€!  Kyllä, alle kaksikymppiä! Otin miselliveden innoissani testiin luettuani sen arvioista, että se sopii erityisesti herkälle couperosaiholle ja bingo – tässä on uusi luottotuotteeni. Aloe veraa sisältävä misellivesi poistaa jopa meikinrippeet iholta. Tällä hetkellä ihoni käy läpi puolivuosittaista uusiutumistaan ja pukkaa näppylää, joten ihonhoitotuotteiden on oltava erityisen hellävaraisia.

Misellivesi on tarjouksessa 9€ (norm. 12,9€) keskiviikkona.

VINKKI 4: Sovella ja tutustu yllättäviin käyttötapoihin

Aina voi soveltaa, sillä jotkin tuotteet ovat yllättävän monikäyttöisiä. Poikkeus on, että en levittäisi kasvoille mitään, mitä ei ole kasvoille tarkoitettu. Palatakseni esimerkiksi vinkin 2 bronzeriin, se toimii kullanhohtoisena huulkiiltona. Ykkösvinkin kasvovesisuihke taas on hyvä meikin kiinnittämiseen. Highlighter voi toimia myös kauniina luomivärinä ja oikeaa sävyä oleva huulipuna taas poskipunana.

P’URE Papayacaren violetissa tuubissa myytävä *Papaya Renew Cream on kehitetty arpien hoitamiseen, sillä voide uudistaa ja myös kosteuttaa ihoa, mutta minulle tämä on täydellinen jalkavoide. Voidetta tarvitaan vain pieni määrä. Se toimii parhaiten heti suihkun jälkeen ja niin, että puen voiteen levityksen jälkeen yöksi ohuet puuvillasukat jalkaan. Tällä kovettumat saavat kyytiä!

Papaija-arpivoide on tarjouksessa 22€ (norm. 28,9€) lauantaina.

Muista tsekata tarjouksista parhaat *TÄSTÄ kuvastosta! Ja hei, mikä on oma suosikkikosmetiikkaniksisi? :)