KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Siinä minä seisoin kuparinpunainen väritupsu kädessäni. Aina tasaisin väliajoin vaalea tyylini alkaa kyllästyttää ja täyteläiset punaiset vetävät minua puoleensa. Mietin, onko haaveideni hiusväri rohkeana leiskuva kuparinpunainen vai vain aavistus punaista ruskeissa hiuksissa. Lopulta annan vapaat kädet KEVIN.MURPHY-tiimin ammattilaiselle ja lopputuloksena minulla on hiukset, jotka ovat tyvestä tummemmat ja latvoista täyteläisen kupariset. Parasta Kevinin hiusväreissä on vivahteikkuus, väristä ei koskaan tulee tylsää ja tasaista.

Punainen väri on sellainen, joka tuntuu välillä erityisen houkuttavalta. Sitä pitää kuitenkin hoitaa eri tavalla kuin vaaleaa hiusta, joten listasin parhaat tuotteet värin keston lisäämiseen. Kaikki lähtee jo pesusta, sillä tiheä hiustenpesu kuluttaa hiusväriä aivan suotta. Askel yksi on RE.STORE -puhdistava tehohoito eli pesevä hoitoaine. Sen sijaan, että ensin pesisi hiukset shampoolla ja sitten levittäisi hoitoaineen, riittää yksi tuote. Tämä on samainen tuote, jolla pesemisen jälkeen “vähän laineikkaat” hiukseni muuttuvat tällaisiksi eli suosittelen varsinkin kaikille, joiden hiukset pyrkivät kihartumaan, tätä tehohoitoa.

Askel kaksi on AUTUMN.ANGEL -pigmenttihoitoaine, joka tuo persikkaista hohtoa hiuksiin. COLOURING.ANGELS -sarjan eri sävyjen esittelyt kirjoitin blogiin aiemmin tässä postauksessa. Tällä hoitoaineella saat apua värin ylläpitämiseen ja kirkastamiseen, mutta tätä ei varsinaisesti ole tarkoitettu punaisen värin ylläpitoon. Sellaiset tuotteet puuttuvat KM:lta toistaiseksi kokonaan. Minunkin hiusvärini on kevytväri eli se kuluu hiljalleen pois ja alta paljastuu tuttu, vaalea hius, jonka sävy tulee taittamaan hauskasti kupariin.

Askel kolme eli STAYING ALIVE -hoitosuihke suihkutetaan kosteisiin hiuksiin niiden pesun jälkeen. Tätä suihketta ei pestä pois. Hoitava suihke sisältää mm. ruusunmarjaöljyä, jossa on runsaasti hiuksia suojaavia antioksidantteja. Koska ainesosat (hunajaa, nam) sulkevat hiuksen pintaa, parantaa tämä suihke hiusvärin kestoa estäen punaisen värin haalistumista. Olen huomannut, että jos tämän suihkuttaa kosteisiin hiuksiin illalla, aamulla kampaus on kolme kertaa tavallista tuuheampi. Jos kaipaat hiuksiisi volyymia, ota talteen tämän suihkeen nimi.

Ihanaa, rohkeaa, uskaliasta, pehmeää, säihkyvää ja räväkkää uutta vuotta. Olisiko vuonna 2020 ihanan, punaisen hiusvärin aika? :)