KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Ennen kuin sukelletaan joululahjapakkausten maailmaan, tahdon päästää tämä uutisen ulos suustani: KEVIN.MURPHY ON JULKAISSUT HIUSTUOKSUN! Tässä tuoksuvat Kevinin hiustuotteista tutut eteeriset öljyt ja muut tuoksut kuten bergamotti, mandariini, patsuli ja ylang ylang. Ensimmäinen fiilis tuoksusta on tuttuus. Kuin parhaat hiustenhoitotuotteet olisi sekoitettu ihanaksi cocktailiksi, joka jää tuoksumaan hiuksiin koko päiväksi. Ja mikä parasta – vain yksi suihkaus riittää. Hintaa tällä ihanalla, yksittäin myytävällä tuoksulla on 29 euroa.

Sitten niihin lahjapakkauksiin. Tänä vuonna KEVIN.MURPHY toi jouluksi myyntiin useita erilaisia pakkauksia, niiden hinta on paketista riippuen 44-54 euroa (normaalisti paketista riippuen 71,89-79,80 euroa). Valitsin jouluisista paketeista kaksi suosikkiani tarkempaan esittelyyn. Jos lähipiiristäsi löytyy joku, joka (tahtoisi) rakastaa hiuksiaan, arvostaa luksusta, eläinkokeettomuutta sekä ekologisuutta ja ihania tuoksuja, kannattaa kampaamoissa myytävää lahjapakettia harkita hänelle.

Tuuheutta himoitseville joulupakkauksista sopii SPEAKING VOLUMES -paketti. Sen sisältämät ANGEL.RINSE ja ANGEL.WASH (250ml) ovat parhaat tuuheuttavat tuotteet tältä merkiltä. Ne hoitavat hauraita hiuksia ja puhdistavat hiukset hellävaraisesti. Hoitoaine sisältää mangoa, kookosvoita ja kamomillaa, joten voit kuvitella, miten ihana tuoksu tuotteissa on. Hiuslakka, jota en lakkaa koskaan hehkuttamasta, on SESSION.SPRAY -hiuslakka (100ml), tässä pakkauksessa se on mukana matkakoossa. Lakka suojaa hiusväriä antaen samalla sekä UV- että lämpösuojan. Jokaisen lättätukkaisen kannattaisi kokeilla tätä tuoteyhdistelmää.

Kiillosta haaveileville suosittelen SHIMMER TIME -pakettia. Varsinkin näin talvella ja vielä, jos on sattunut vaalentamaan hiuksia, tämä on oikea kultakaivos. SHIMMER.SHINE -kiiltosuihke (100ml) on ollut jo vuosia luottokiiltosuihkeeni. Se ei vain kaunista, vaan myös hoitaa hiusta erilaisilla öljyillä. Kullanväriset, minikokoiset kimalteet heijastavat hiuksissa valoa upealla tavalla. Jälleenrakentavaan REPAIR-ME -sarjaan taas tutustuin myöhemmin, kun aloin vaalentaa hiuksiani enemmän. Shampoo ja hoitoaine (250ml) vahvistavat hiuksia ananas- ja papaijaentsyymien voimin.

  

Hei, ei saa kurkkia! Tässä nimittäin paketoidaan joululahjaa yhdelle teistä. Haluamme KEVIN.MURPHY -tiimin kanssa hemmotella yhtä onnekasta upealla joululahjalla. On varmasti helpompi uskoa tuotteiden tehoon, kun niitä pääsee kokeilemaan itse. Kuvista voitkin jo arvata paketin sisällön, mutta jos tahdot olla ihan varma, suuntaa Instagramini puolelle alla olevasta linkistä.

Osallistu KEVIN.MURPHY -lahjapakettiarvontaan Instagramini puolella TÄÄLLÄ! :)