KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Olisin halunnut nimetä postauksen “näin kesytät ponitytön“, mutta Google vihaa kryptisiä otsikoitani jo nyt. Päädyin siis perinteisempään otsikkoon, joka kertoo heti, mistä tekstissä on kyse. Ambassador-roolini alussa hiukseni värjättiin persikkaisiksi ja päätin heti, että yksi vuoden yhteistyöpostauksistani tulee käsittelemään tällaisen pastellivärin ylläpitoa. COLOURING.ANGELS -tuotteet ovat aika uusia KEVIN.MURPHY -tuotteita, joiden funktio on toimia huulikiiltoina hiuksille. Jos tuotteen laittaa ohjeiden mukaan kosteisiin hiuksiin, on lopputulos tietynlainen hohde. Alla olevissa tupsuissa näkyy hyvin, mitä mikäkin sävy tekee vaalealle hiukselle.

COLOURING.ANGELS (ei järjestyksessä):

AUTUMN.ANGEL lisää kiiltoa ja ruusun sekä aprikoosin sävyjä luonnollisen vaaleaan tai ruusukultaiseen hiukseen.

SUGARED.ANGEL on kermaisen beige ja taittaa epähaluttuja lämpimiä sävyjä hiuksista luoden luonnollisen, vaniljaisen sävyn hiukseen

CRYSTAL.ANGEL on hohtava, väritön kiilto, joka korostaa hiuksen omaa sävyä ja luo läpinäkyvän “huulikiiltokerroksen” hiuksen päälle.

COOL.ANGEL luo viileitä tuhkan sävyjä ja poistaa hiuksesta itsepäisiä punaisen ja oranssin vivahteita.

Minun persikkaista hiusväriäni ylläpidetään AUTUMN.ANGEL -sävyllä, joka on purkissa kirkas pinkki. Sitä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä jopa näinkin blondattuun hiukseen tuote jättää vain persikkaisen hohteen, jos sen levittää ohjeiden mukaan kosteisiin hiuksiin. Siksi annankin tuotteen vaikuttaa viisi minuuttia kuivassa hiuksissa ja huuhtelen sen pois viileällä vedellä, jolloin sävyä tarttuu hieman enemmän.

Muita hyviä kikkoja sävyn säilyttämiseen on lämpösuojan käyttö. Tykkään KEVIN.MURPHY -tuotteiden innovatiivisuudesta, joten HEATED.DEFENSE -lämpösuojavaahto, joka imeytyy hiukseen hetkessä, pomppasi suoraan suosikkilistalleni. Hydrolisoitu kvinoa vahvistaa hiuksia ja ylläpitää niiden kosteustasapainoa samalla, kun luomujojoba- ja risiiniöljyt antavat hiukselle luonnollista suojaa. Muotoilun jälkeen korostan hiusteni sävyjä vielä kiiltosuihkeella, joista valitsen joko violetin tai kultaisen version päivän fiiliksen mukaan.

Nämä COLOURING.ANGELS -tuotteet kuluvat pesussa pois, joten jos hiuksiin tarttuisikin vahingossa turhan intensiivinen sävy, ei mitään huolta. Oma asenteeni tosin on se, että hiuksilla ja niiden sävyillä saakin leikkiä, joten värinmuutoksesta kannattaa ottaa aina kaikki ilo irti. Ylläpidän tätä omaa persikkaista sävyäni levittämällä kerran viikossa ylläpitotuotteen kuivaan hiukseen ja muina pesukertoina kosteaan, jolloin tavoitteena on enemmänkin saada hiukseen kiiltoa ja hohtoa.

Jokaiselle hiusvärille löytyy oma ylläpitoresepti, joten asiaa kannattaa kysyä KEVIN.MURPHY -kampaajalta kampaamokäynnin yhteydessä, jotta löydät juuri omalle hiusvärillesi sopivat ylläpitotuotteet. Blogiini on tosin tulossa keväämmällä suuri KYSY!-postaus, jossa pääset kysymään KEVIN.MURPHY -kouluttajalta mitä tahansa, joten voit säästää kysymyksesi halutessasi myös sinne.

Klikkaa tästä ja ota KEVIN.MURPHY -sivu seurantaan Facebookissa, jos suosikkimerkkini uutiset ja tuotevinkit kiinnostavat! ♥