KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / WEECOS

Alkuvuoden Weecos-postaukseni olivat niin tykättyjä, että löimme vielä joulunodotuksen kunniaksi hynttyyt yhteen ja pääsin luomaan kauppapaikan valikoimista pienen joululahjaoppaan. Kestävät, eettiset ja ekologiset joululahjat ovat mieleeni, ja itse asiassa ensimmäiset lahjat hankin jo muutama kuukausi sitten. Siskoni sai mm. omasta toiveestaan klassikkoanorakin, joka kestää tyylillisesti aikaa ja jonka voi aina myydä pois, jos ei siitä enää pidä. Käänsin koko Weecos-kauppapaikan ympäri ja löysin täydelliset lahjat lopullekin perheelleni.

Perheelle ja sukulaisille löysin suloiset joulukortit. Oikeasti en lähettele kortteja, mutta kun käymme kylässä sukulaisilla sekä perhetutuilla, vien mennessäni glögiä tai muuta tarjottavaa ja kauniin joulukortin. Näitä kortteja valmistaa RAE FACTORY, jonka Laiskiaiskorvikset keräävät kehuja aina, kun niitä käytän. Tämän merkin tuotteissa on design kohdillaan!

Aoitetaan varsinaiset lahjat tärkeimmästä. Elämäni valo menee ensi vuonna eskariin ja puheissa on ollut eskarireppu. Oikeasti tämä saattaa olla sopiva vasta ekalle luokalle, mutta ihastuimme tähän molemmat niin, että valitsimme repun yhdessä meille. Lapselle tai aikuiselle Wulf & Supplyn Black Leopard -reppu on lahjana todella cool, sitä on myös brändin slogan: “clothing to bad-ass people“. Jokainen tuote valmistetaan tilauksesta, minkä ansiosta merkiltä ei tule ylituotantojätettä. Merkillä on muuten myös jouluneuleita, joten jos sellaisen tahtoo laadukkaana versiona, kannattaa kurkata tämä jouluinen paita.

Äidille löysin Aapiste-merkin Vaeltaja-keittiöpyyhkeet mustana ja valkoisena. Äitini on minun laillani kissaihminen, joten pyyhkeiden kuviointi ei voisi olla osuvampi. Aapiste valmistaa pellavatekstiilejä, ja jos etsinnässä on lajitelma sohvatyynyjä, myös niitä löytyy brändin valikoimista. Vanhempieni keittiönkaapit ovat punaiset, joten tällaiset neutraalit sävyt eivät tee kokonaisuudesta liian levotonta.

Kuten postauksen alussa kerroin ostin varsinaisen joululahjan jo siskolleni. Koska se on annettu jo viikkoja sitten sen käyttöajankohdan vuoksi, halusin vielä jouluna yllättää. Onneksi tyyppiä ei voisi vähempää kiinnostaa blogini lukeminen. Pikkusiskolle sopii Havu Cosmetics -nudehuulipuna sävyssä Nude. Minä olen perheestämme se, joka sai kapeat huulet, kun taas siskolle osui jättipotti. Tiedän, että puna olisi upea hänellä! Huulipuna on luonnonkosmetiikkaa, ja sen hylsy koostuu kotimaisesta puusta sekä biohajoavasta, maissitärkkelyksestä valmistetusta polymeeristä.  Tätä olen itsekin halunnut kokeilla jo pitkään!

Miehelle paketoin lahjaksi Kolme Cosmetics -palasaippuan, jolla voi jynssätä koko vartalon. Saippua on syväpuhdistava ja siitä tulee kermainen vaahto. Musta aktiivihiili tekee saippuasta ulkoisesti upean, mutta oikeasti valitsin tämän paljolti siksi, että tämä sopii hyvin sheivaamiseen. Merkin perustaja on aivan ihana nainen, joka on todellakin kädet mullassa -asenteella kehittämässä tuotteita, joten jos koskaan suunnittelet saippuaostoksia, suuntaa Kolme Cosmeticsin tuotteiden pariin. Myös merkin vatkattu kehäkukkavoide on mieletön, varsinkin talvella.

Sain myös hullun idean hankkia yhteishuoltajuuslahjan! Ylisuurta Papu-merkin PATENT LONG -neuletakkia voisimme käyttää äitini ja siskoni kanssa vuorotellen. Silloin siihen ei ainakaan kyllästyisi koskaan ja ihanan pinkki väri tuntuisi aina raikkaalta! Melko painava, puuvillainen neule on täydellinen turvaneule ja sen malli sopii kaikille.

Olisin helposti voinut vielä jatkaa lahjojen metsästämistä myös ystävilleni, mutta emme osta tänä vuonna lahjoja. Isäni taas saattaa saada lahjaksi uuden matkapuhelimen, joten sen arvokkuuden vuoksi muuta ei tarvitse hankkia. Finski-kissallekin Weecosilla olisi lahja, mutta tilasin sille Ecoil-kissaöljyä jo ajat sitten. Lahja on siis paljastettu jo kissaherralle.

Joko siellä on lahjat hankittu? Jos ei, osallistu Instagramissani TÄÄLLÄ Weecos-lahjakortin arvontaan!♥

Psst! Weecos-tilaukset toimitetaan Postin lakon vuoksi Matkahuollolla tai Ärräpakettina.