KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / VERY NICE

*KAUPALLINEN LINKKI

Nolottaa myöntää. Suomalainen Very Nice -merkki on valmistanut farkkuja jo vuodesta 1983 – ja minä kuulin heistä vasta viime vuonna. Nyt, kun yritys uudisti brändinsä, on ehkä sopiva aika kirjoittaa farkuista täälläkin, varsinkin kun “farkut muodokkaille” on ollut TOP3-listalla eniten googlaamistani asioista. Tähän asti olen vain levittänyt Very Nicen ilosanomaa kasvokkain ystävieni kanssa. Tiedätkö tunteen, kun olo on farkuissa niin itsevarma, että haluat lähteä heti ulos? Very Nice -farkut aiheuttavat tällaisen olon! Koska en kuitenkaan voi nyt lähteä ulos, otin selfien, jotta muistaisin tämän tunteen myöhemminkin.

Hyvät farkut kohottavat itsetuntoa

Olisi tosin ehkä pitänyt ottaa belfie. Tai no, itse asiassa otinkin. Se löytyy alempaa tästä postauksesta. Jos satut kuulumaan samaan lyhyiden ja muodokkaiden porukkaan kanssani, jatka ihmeessä lukemista. Minä löysin farkut muodokkaalle! Meille löytyy istuvia farkkuja eri väreissä ja hyvään hintaan. Merkin slogan on tosin: “JEANS FOR EVERY BOOTY“. Muillekin vartaloille löytyy siis mallivinkkejä. Jatka lukemista joka tapauksessa.

Very Nice on kotimainen farkkumerkki

Kotimainen Very Nice korvaa materiaaleja ympäristömyönteisillä materiaaleilla, mistä oli ilahduttavaa kuulla, mutta silti minun mielestäni heidän lähituotantonsa on se, mitä kannattaa erityisesti näinä aikoina rummuttaa. Näitä farkkuja ei ole tehty lapsityövoimalla tehtaalla, jonka palkkarakenne ei kestäisi päivänvaloa. Farkut valmistetaan Virossa, vain 300 kilometrin päässä Helsingistä. Mikä tärkeintä, kaikki tehdään tuottamatta ylituotantoa. Hyviä farkkuja ei saa 20€ hinnalla mistään, mutta Very Nicen alesta voit saada sellaiset suunnilleen 60€ hintaan. Täyteen hintaan nämä maksavat satasen verran.

Jokainen vartalo ansaitsee istuvat farkut

Malleja on kerrankin suunniteltu monenlaisille vartaloille ja tyyleille. Meitä muodokkaita ei sivuuteta vain yhdellä mallilla, jossa on puolet elastaania ja jotka siksi hajoavat päälle kolmannella käyttökerralla, vaan useissa farkkumalleissa mainitaan, miten reisissä on enemmän tilaa eli farkuissa on ns. rento reidenympärys. Istuvuus saadaan siis aikaan oikeasti muotoilemalla farkut eikä lisäämällä niihin enemmän ja enemmän elastaania. Näitä reisistä reilumpia malleja ovat mm. *Fiona, *Pirre ja *Caramel, jossa myös lantiolla on enemmän tilaa.

Ylipäätään rakastan, miten tämän nettikaupan yläpalkissa farkut on jaoteltu istuvuuden perusteella kategorioihin *KURVIKKAALLE, *KAPEAT MALLIT, *SUORAT MALLIT ja *MUKAVASTI. Arvostan! Farkkujen kuvauksiinkin on panostettu erityisesti ja se itselle sopiva malli on oikeasti mahdollista löytää kuvauksen perusteella.

Kaikki Caramel-farkuista

Ehkä noita kuvauksia lukiessa arvasitkin jo, että valitsin Caramel-farkut itselleni? Kun avasin paketin, farkkujen muoto oli heti sellainen, mikä se on yleensä farkuissa, joita olen jo käyttänyt viikon putkeen. Reisissä oli siis todellakin enemmän tilaa kuin muiden merkkien farkuissa. Yllä farkut tuntuvat pehmeiltä ja hieman ohuemmilta kuin muut farkkuni. *Valitsin korkea- ja kapeavyötäröisen Caramel-mallin lahkeenpituudella 29, pituus on himpun alle 160-senttiselle juuri sopiva. Näissä farkuissa on käytetty uutta kasvipohjaista, elastista Sustans-kuitua. Se on valmistettu DuPontin Sorona PPT-polymeerikuidusta, jossa petrokemialliset kuidut on osittain korvattu kasvipohjaisilla ainesosilla. Tämä vähentää öljyperäisten/fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Tällaisella synnyttäneellä naisella farkkujen kangas ei ihan tue alavatsaa tarpeeksi, vaan alle on puettava korkeavyötäröiset, muotoilevat alushousut, jos tahtoo litteän vatsan. Toisaalta, eihän näitä minään muotoilevina farkkuina myydäkään, vaan nimenomaan mukavina. Olen vaan tottunut muotoileviin. Kokemuksen perusteella nämä ovat päällä mukavat, himpun ohuemmat kesäfarkut. Sellaiset, joita voi käyttää koko etätyöpäivän huonossa ryhdissä, eivätkö ne silti purista tai paina mistään. Ja vautsi, mikä tummansininen väri! Caramel-malli on juuri alessa ja maksaa siksi enää n. 65 euroa.

Tutustu *Very Nice -farkkujen nettikauppaan etenkin ja upeisiin tarjouksiin! :)