JOULUKALENTERI SAATU / NESPRESSO

Kun makaa flunssaisena kotona ja on unohtanut jo ennen viikonloppua kameransa toimistolle, täytyy kurkistaa, mitä aarteita blogin luonnoksista löytyy. Tällä kertaa sieltä löytyi kuvia tämän joulun joulukalenteristani, joten kirjoitan nyt siitä.

Nespresson adventtikalenteri eli kahvikapselijoulukalenteri on jo ajatuksena ihana. Joulukuun jokainen aamu alkaa kahvielämyksellä, joka on täysi arvoitus kalenterin avaamiseen asti. Rakastan varsinkin Nespresson erikoismakuja, joten toivon, että kalenterista löytyy jotakin yhtä ihanaa kuin mitä viime vuonna oli myynnissä! Ehkäpä mantelikakkukahvia tai jotakin vastaavaa? Kalenterin luukuista 1-23 tulee paljastumaan kahvielämyksiä ja aaton luukusta jokin pieni lahja.

Nautiskelen aamukahvini aina maidon kanssa. Tällä hetkellä olen hurahtanut herneproteiinipohjaiseen, ruotsalaiseen Sproud-kasvimaitoon, jossa on hauska, raidallinen tölkki. Kahvin suhteen vaihdoin jokin aika sitten suuren osan päivän annoksestani kofeiinittomaan, joten joulukuussa nautiskelen ainoan kofeiiniannokseni varmaankin aamulla kapselikahvina ja töihin pakkaan mukaan kofeiinitonta kahvia. Sitä tilaan kestotilauksena suoraan kotiin.

Jos tämä adventtikalenteri kolahti ja omistat Nespresson Original-kahvikoneen (eli et sitä Vertuo-mallia, johon menee jättikokoisia kapseleita), kalenterin voi ostaa täältä hintaan 29 euroa. Rehellisesti sanoen odotin suurempaa hintaa, joten tämä yllätti positiivisesti. Aikuisten joulukalenterit kun voivat maksaa järjettömiä summia. Toivottavasti tämä oli viimeinen flunssa tänä vuonna, sillä aamukahvia on jo ikävä. Finnrexin kyllästyttää ihan tosissaan.

Psst! Kuinka söpö tuo Nöpsyn lusikka on? Se on nyt kahvikissa! :D