Olen löytänyt kofeiinittomat kahvit. Suunnittelin niiden ostamista kuukausia (koska olen Iina enkä saa mitään aikaiseksi), mutta nyt vasta tein tilauksen. Ai, minkä tilauksen? Slurpilta voi kätevästi tilata kotiin kestotilauksena pienpaahtimokahvia, toki sitä saa myös kofeiinipitoisena versiona.

Finski-kissalle tuli juuri yhdeksän vuotta täyteen siitä, kun hänet adoptoitiin perheeseemme. Vihdoin tuntuu, että tyyppi alkaa lämmetä minulle. Finski juttuja blogistani löytää tästä postauskategoriasta ja herraa voi seurata Instagramissa täällä.

Toimistollamme on uusi ovi vessassa. Kuulostaa pieneltä jutulta, mutta tosiasiassa tämä on lahja äänieristysjumalilta. Ei enää ydinräjähdyksiä tai muuta, mitä ei kesken lounaan tahdo vessasta kuulla.

Ipana pyysi, että tänä vuonna joulukalenteri olisi se, mihin tonttu tuo yöllä jotakin pientä. Täytettävä joulukalenteri on kieltämättä omakin suosikkini, sillä sen sisältöön voi vaikuttaa täysin. Tietysti sisällön tulee mahtua luukkuun, mutta se voi olla mitä vaan pienestä herkusta LEGO-ukkeleihin ja lahjakortteihin.

Viime viikolla torstaiaamuna satoi Helsinkiin lunta niin, että se oikeasti jäi maahan useaksi tunniksi. Yhtäkkiä ympärillä ei ollut ahdistavaa pimeyttä, vaan valoa. Nyt odotan, koska saamme jälleen valkoisen peitteen maahan.

Loppuvuoden aikana on luvassa vielä yksi pressimatka. Lähdemme Veeran kanssa Olympuksen matkalle Köpikseen ja jäämme sinne hieman pidemmäksi aikaa, koska en yhtään kannata nopeita pyrähdyksiä. Tahdon ehtiä tutkia paikkaa vähän enemmän.

Ihoni voi jälleen hyvin pienen, jokasyksyisen nikottelun jälkeen. Toki se vaatii iltaisin hoitoveden, seerumin, kasvoöljyn ja yövoiteen, mutta lutraaminen on sen arvoista, ettei näppyjä tule tai ihoa kiristä.

Ihastuin Vepsäläisen joulumyymälään niin, että meinasi lähteä järki. Kaikkialla oli järjettömän kauniita koristeita ja upeita kuusia. Jouduin hokemaan itselleni koko vierailun ajan, että minulla on jo kassillinen kuusenkoristeita kotona. Lopulta hellyin kuitenkin ostamaan pojalle yhden sinisen joulutähden.

Ja loppuun paras uutinen. Mulla on salijäsenyys ja se toivottavasti parantaa tämän alakulon, joka vie tällä hetkellä kaikki voimani!♥